Batiste tørshampoo i alverdens farver og dufte

Inspiration til lørdag aftens festmakeup

CollageSidste lørdag havde jeg æren af at pynte min lillesøster og hendes veninde til fest – produktlisten har jeg ikke 100 % styr på, men jeg kan huske noget af det og tænker egentlig bare at det er en god inspiration med billederne.

Louise, min søster med brune øjne, har fået lagt en brunlig øjenmakeup med Too Faced Bon Bon Chocolate Bar Palette – mørkest i yderste øjenkrog og tonet sammen med den sorte flydende eyeliner Kat Von D Ink Liner, Trooper. Normalvis lægger jeg altid øjenskyggen først og dernæst flydende eyeliner, men i dette tilfælde har jeg lagt lidt ekstra øjenskygge efter lineren for at tone en mørk brun, næsten sort, ned i eyelineren i yderste øjenkrog. Synes det giver en super flot næsten smokey effekt.

På Charlotte, som har grønne øjne, har jeg valgt de gyldne farver som jeg synes komplementerer grøn rigtig flot – her har jeg brugt Urban Decay Naked Palette. Modsat Louises makeup, har jeg lavet Charlottes mere “blød og rund”, forstået således at jeg har tonet kanten ekstra grundigt og i en rund bue i yderste øjenkrog. Samtidig har jeg lagt mascara på Charlottes nederste vipper (og de øverste naturligvis) – hvilket hun slet ikke er vant til, men personligt synes jeg bare det giver nogle utrolig flirtende flotte øjne. Makeupen er afsluttet med nogle matte brunlige bordeaux læber lavet med lipliner og IsaDora Twist-Up Matt Lips.

På begge piger har jeg lagt bronzer, blush og lidt highlight med Urban Decay Gwen Stefani Blush Palette.

Håber I kan lide makeup’erne og få lidt inspiration til jeres egen lørdagsmakeup!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Batiste tørshampoo i alverdens farver og dufte