Dagens makeup - Backlash

Flotte forårs læber – nyheder!

DSC07208Selvom solen ikke skinner i dag, i hvert fald ikke her hvor jeg bor, så er jeg nu stadig kommet i forårshumør efter solen var fremme i weekenden og påske-blomsterne pippler frem hist og her.

Jeg har fået tilsendt en del læbe-nyheder de seneste uger, og jeg har fundet rigtig mange lækre produkter som jeg er rigtig vild med deriblandt. Ovenfor kan I se dem jeg er mest vild med, der er både lidt læbe-godt fra Nilens Jord, Revlon, IsaDora, og Kat Von D. Sidstnævnte er dog ingen “forårs-nyhed” som sådan, men det er trods alt nyt her i Danmark.

Først har vi disse to Chubby Lips Moisturising Tinted Lip Balm fra Nilens Jord – der findes et rigtig flot farveudvalg, men netop disse to er mine favoritter fordi de er flotte, varme og forårsagtige. Farverne hedder Scarlet og Mellow, Scarlet er en varm afdæmpet fersken farve og Mellow er en klar nude med gyldne pigmenter i. Det der gør Chubby Lips helt specielle er at de giver rigtig meget fugt, faktisk ligner de en læbepomade eller gloss på læberne – læg mærke til hvor våde og skinnende de er når det swatches. De giver lidt farve til læberne, men uden at dække som en læbestift.  De lever 100 % op til “Tinted Lip Balm” og klistrer på ingen måde, det betyder desværre også at holdbarheden ikke er super god og man derfor må friske op mange gange i løbet af dagen. Jeg ELSKER dem virkelig, netop fordi de blot giver lidt farve, masser af fugt og fordi de har et super flot finish på læberne.
Chubby Lips ligger til 145 kroner stykket og kan købes HER.Nilens jordDernæst har vi Revlon Colorburst Lacquer Balm, disse blev tilsendt sammen med en meget spændende nyhed – “Revlon erobrer norden med kærlighed”, ja, det betyder faktisk at vi fra denne måned kan købe Revlon makeup i ekskulsive butikker (desværre ved jeg ikke præcist hvilke endnu – del endelig i kommentaren, hvis I allerede har spottet i Danmark).

Disse nye balms minder ikke så meget om Nilens Jord Chubby Lips ovenfor, men nærmere den originale Clinique Chubby Stick. En blanding mellem en farvet læbepomade og en semi-dækkende læbestift. Specielt er jeg vild med de to farver Ingénue og Coqette, Ingénue som en skinnende brunlig nude med små shimmer pigmenter og Coqette som en klar skinnende lyserød med shimmer pigmenter. De klistrer slet ikke, men efterlader læberne fugtede, dog betyder dette også at den kræver en opfrisker nogle gange i løbet af dagen. Indtil jeg får “butik på”, kan Revlon købes på engelske Boots.com til den rimelige pris af 89 kroner.RevlonSå kommer vi til IsaDora Twist-Up Matt Lips Soft Satin Feel disse er ikke nye, men der er kommet fire nye smukke forårs-inspirerede farver, heraf er disse to Bare n’ Beautiful og Bohemian mine favoritter. Bløde og lyse forårsfarver. Det er første gang jeg prøver IsaDora Twist-Up Matt Lips og trods de varme anmeldelser jeg tidligere har læst af dem havde jeg ikke de store forventninger – men jeg er virkelig blevet overbevist, fantastiske læbe-produkter! Som navnet antyder giver de et mat satin finish, som er virkelig flot. Desuden betyder det at holdbarheden er virkelig god – en enkel touch up i løbet af dagen er nok for mig. Derudover er jeg blevet positivt overrasket over at de ikke udtørrer læberne specielt, som matte læbestifter ellers typisk gør – måske er det fordi de alligevel ikke er 100 % matte, men har et skær af satin finish. De fire nye nuancer ligger meget tæt farvemæssigt, ligeledes gør disse to – forskellen er blot at den ene er mere brunlig nude og den anden mere rosa/lyserød. Twist-Up Matte Lips kan købes til fair 119 kroner HER.IsaDoraTil sidst har vi Kat Von D Everlasting Liquide Lipstick, som i sidste måned blev en del af det danske marked. Farven her hedder Backstage Bambi og er en klar stærk pink, ud over denne findes der et ret stort farvesortiment. Everlasting Liqude Lipstick er kendt for dens høje pigmentering og holdbarhed – faktisk sad dette swatch på min arm i to dage selvom jeg skrubbede med vand og sæbe, samt forsøgte at fjerne det med makeupfjerner. Så holdbarheden den er altså tip top iorden – og som I kan se er pigmenteringen også! Kat Von D Beauty forhandles eksklusivt i danske Sephora (som kun ligger i København) og koster 170 kroner. Kat Von DDet er specielt Nilens Jord Chubby Lips og IsaDora Twist-Up Matt Lips jeg er vild med og som jeg bruger hele tiden i øjeblikket – måske fordi disse er lidt anderledes fra den efterhånden meget normale “chubby læbestift/balm”.

Hvilke synes I er flottest og lækrest her til foråret?

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

6 kommentarer

 • 2 dage med Kat Von D læbestiften?! Jeg er imponeret, men det er måske næsten alt for holdbart xD

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg har spottet Revlon i Salling i Aarhus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Den nude til venstre, fra isadora vil jeg så gerne teste, ser meget lovende ud. Jeg har så svært at finde en nude/neutral som passer mig, men jeg har lige fundet en blush som er peachy og så virker det ikke med mine normale berry shades glosses.
  Nu tester jeg straks denne, men har du andre forslag på peach/fersken glosses eller tints til læberne, når man i sig selv har lidt rødere læber. Er i øvrigt meget lys i huden men med svag oliventon.Med de lysere nude farver kommer jeg nemt at ligne en uden læber-en muppet…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Backlash