Dagens makeup - Totally fetch

Danish Beauty Awards x GOODIEBOX

CollageI sidste måned gjorde jeg allerede opmærksom på at marts GOODIEBOXen skulle være helt speciel – sådan ser den ud! Denne box hedder nemlig GOODIEBOXPRISEN 2016 Danish Beauty Awards. Det går i alt sin enkelthed ud på at GOODIEBOX har fået sin helt egen pris, som skal uddeles i næste måned ved Danish Beauty Awards 2016. I den forbindelse har GOODIEBOX udsendt månedens æske med intet mindre end hele seks full-size produkter. Det er nu op til os GOODIEBOX-modtagere at bedømme produkterne inden medio april og derefter bliver prisen uddelt ved DBA.

Da der er hele seks full-size produkter med i månedens box er den samlede værdi også meget høj – værdien overstiger faktisk 850 kroner og når man tænker på at prisen for en GOODIEBOX kun er 159 kroner inkl. alt, synes jeg det er ganske fair. Hvis du ikke allerede er medlem kan det heldigvis godt nås lidt endnu (så længe lager haves), så klik ind HER og bliv medlem.

Som I kan se er det nogle ret lækre produkter i denne box i fuld størrelse:

Jeg glæder mig i særdeleshed til at teste The Body Shops Tinted Leg Mist, som jeg allerede var meget tæt på at købe i sommers, mon ikke nok den skal blive rigtig god her i foråret når benene snart skal luftes igen. Derudover ser jeg også frem til at teste en anden micellar rensevand end den jeg altid bruger fra Bioderma, andre må også godt få en fair chance, men indtil nu er og bliver det min favorit. Til sidst så er jeg også specielt nysgerrig efter at prøve Ecooking Multi Balm, jeg og min søn har nemlig begge to lidt “pletter” hist og hør som godt kunne trænge lidt.

Hvad synes I om boxen – modtager du allerede eller kan du ikke modstå længere efter denne ultimative box?

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

14 kommentarer

 • Yvonne Christiansen

  Uhh, min box ligger i en postboks og hentes i morgen- glæder mig som et lille barn til at hente den:-)))

  Jeg synes det er syndt at smide boxene ud, hvad bruger du dine til?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Yvonne!
   Spændende – beklager jeg sådan er en spoiler så! 😉 Jeg smider dem heller ikke ud, de er nemlig super gode til alt muligt forskelligt. Jeg bruger dem eksempelvis til opbevaring, at sende ting i og den slags. 🙂 Hvad med dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Hej Rikke. Jeg testede straks “Leg Mist” da jeg også ser frem til at benene skal luftes igen. Desværre er der ikke så meget mist over den, men mere splat. Tilgengæld giver den en utrolig flot glød. Hvilket mine meget blege ben på nuværende tidspunkt har brug for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne Mette!
   Øv, med den der splat-mist! Hehe… Så hvis man forbereder sig på hvad det rent faktisk er, så kan man godt bruge den til noget alligevel? Det kan være man skal bruge den til forårets første bare-bens-fester?! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Mette

   Hej Rikke
   Jeg er helt vild med den glød som “Leg Mist” giver. Den skal helt sikkert nok blive brugt til forårets fester og helt sikkert hele sommeren igennem, da jeg aldrig helt for den rigtigt glød, men bare bliver rød. Nu har jeg fået testet Maria Nila hårkuren og hold da op hvor er den fantastisk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne Mette!
   Fedt du kan lide den – overvejer selv at teste den i weekenden hvor jeg skal til galla! 🙂 Og helt enig I at Maria Nila kuren er super lækker… 😉
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Christiansen

  Jeg har lige hentet min og det er jo for vildt med de produkter til 159kr, jeg er SÅ glad for at jeg meldte mig på. Har haft det i et par måneder, men har ikke fået brugt æskerne – men nu er det snart påske også kunne man jo fylde lidt godter i og bruges til gaveæske tænker jeg:-) Jeg kan dog se at jeg snart får plads problemer ift alle de produkter som nu vælter ind af døren en gang om måneden, men det er vist et luksus problem:-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Yvonne!
   Fedt! Det er jo også nogle ret fine æsker – og det er kun fantasien der sætter grænser! Jeg har faktisk også før brugt dem til gaveæsker, dertil fungerer de glimrende – jeg har stoppet lidt produkter i og så noget silkepapir, hvis det var til veninderne! 🙂
   Kender godt til det der plads-problem… Det er lidt skidt – men i virkeligheden et rent luksusproblem når det skyldes kosmetik!! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hej Rikke. Tak for en suuuuper god blog og nogle virkelig brugbare og gode makeupvideoer!! Jeg har lige tilmeldt mig goodiebox efter at have læst om den (igen☺️) på din blog. Glæder mig sådan til at få pakken for denne måned😃
  god påske til dig and keep up the good work👍👍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lykke!
   Tak for den søde kommentar… Håber du bliver lige så glad for GOODIEBOX som jeg er – synes virkelig de gør det godt efterhånden og er alle pengene værd! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Rikke. Jeg har brugt meget spraytan som jeg bare har sprøjtet på huden og ladet det tørre ind. Men jeg er utroligt meget i tvivl om hvordan jeg skal bruge “leg mist”. Smører du det bare på benene og lader det tørre som en cream, eller hvad gør du :)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin S

  Hej Rikke
  Da jeg fik boxen var Tinted Mist Leg fra Body Shop den jeg ventede mindst af. Faktisk gad jeg næsten ikke prøve den! Men hvor er jeg glad for jeg overvandt mig selv 😀 den blev hurtigt mit yndlings produkt i boxen og også den jeg stemte på til DBA. Jeg er så vild med det hele ved den – farven, det at den vaskes af i badet, duften og at den tørrer så superhurtigt. Det hele havde været TDF hvis der også havde været spf i, men pyt – den er genial.
  God weekend
  Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det rigtig Karin?? Jamen så skal jeg altså også selv snart have den prøvet… Der står bare næsten altid en lille dreng om benene på mig, så tiden skal lige være til det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Totally fetch