Dagens makeup - Violet spring vibes

GOODIEBOX fylder 4 år + to nye spændende tiltag!

Collage

Wauw – da jeg fik en mail i morges om at GOODIEBOX har sendt deres februar box ud, samt at det er en helt særlig box, netop deres 4 års fødselsdagsbox, var jeg faktisk ved at falde ned af stolen! Fire år! Havde du spurgt mig inden havde jeg nok gættet på 2½ år og jeg har endda været medlem fra den aller første GOODIEBOX for nu fire år siden!

Helt ærligt så synes jeg GOODIEBOX kun er blevet bedre år for år – det startede med én rigtig god box og så synes jeg egentlig det gik lidt ned af bakke. Derefter blev det lidt bedre igen og så blev prisen på GOODIEBOX sat op for i sommers – det skulle vise sig at blive et virkelig godt træk, for siden har det bare været nogle seriøse og rigtig lækre boxe, som jeg altid godt kan anbefale når veninder og læsere spørger.

Lige nøjagtig fødselsdagsboxen her er heller ingen undtagelse – en virkelig virkelig god box! Som du kan se på billedet ovenfor indeholder den følgene:

Derudover er der også et gavekort på 350 kroner til Spiaspia smykker, hvis man køber for minimum 600 kroner. Specielt glæder jeg mig utrolig meget til at prøve Beautyblender, som jeg faktisk aldrig har prøvet, men ved er utrolig hyped i hele beauty-verdenen. Derudover elsker jeg også Eylure vipperne og netop de neutrale som er med i boxen kan absolut bruges af alle.

Så til et par spændende nyheder fra GOODIEBOX. Det er nemlig nu muligt at købe nogle af produtkerne som kommer i de månedlige boxe på en helt nyt GOODIEBOX webshop. Rigtig smart synes jeg, for ofte er der nogle af produkterne, som ikke er så let tilgængelige. Indtil videre er der ikke det helt store udvalg, men jeg håber på det bliver bedre med tiden – uanset er der nogle gode produkter på shoppen!

Den anden nyhed er at GOODIEBOX har fået sin helt egen kategori til Danish Beauty Awards – det betyder også at marts boxen kommer til at være i samarbejde med Danish Beauty Awards! Spændende ik’? GOODIEBOX-kategorien kommer til at blive afgjort ud fra GOODIEBOX-brugernes egne stemmer.

Hvis du er vild efter februar boxen her – så kan du stadig nå at få fingre i den, hvis du tilmelder dig nu. Derudover kan kan du jo glæde dig til Danish Beauty Award GOODIEBOXEN som kommer i næste måned! Absolut en god anledning til at blive medlem. GOODIEBOX koster 159 kroner i måneden og inkluderer alt lige fra produkterne til fragt og håndtering – du kan tilmelde dig HER.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Violet spring vibes