Dagens makeup - Matte violet

Forårs neglelak fra IsaDora og Depend 7Day

DSC06733I morgen kan vi endelig skrive marts og dermed den første forårsmåned… Trods kulden så vil jeg alligevel mene at det så er helt okay at jeg nu præsentere de flotteste forårs neglelakker jeg har fået ind af døren. Så nu er det altså nu at man godt må begynde at købe sine nye forårs neglelakker!

Først har vi disse meget flotte og anderledes pastelfarvede neglelakker fra IsaDora – de har en mat overflade, men stadig lidt perlemor/shimmer som giver liv. Virkelig flotte og anderledes på neglene og ligesådan om den fine matte glas emballage. Lakkerne krævede lige tre lag før de var flotte og jævne, men tørretiden var dog helt okay og holdbarheden endnu bedre. Applikatoren er meget bred, hvilket gør lakken let at påføre – for mig med meget små “babynegle” må den dog ikke blive bredere.

Farverne er fra venstre mod højre; 830 Blue Cloud (baby lyseblå), 827 Bohemian (lys nougat), 828 Vintage Blush (pastel orange), 829 Pink Sugar (baby lyserød), 831 Spring Light (pastel gul) og 826 White Velvet (knækket hvid).

Jeg har haft den hvide på den seneste uge, selvom jeg normalt synes at hvid neglelak er meget hårdt at se på, så var det ikke tilfælde med denne fordi den netop var mat med lidt diskret shimmer. Generelt synes jeg faktisk at alle farverne er meget diskrete og utrolig flotte – dog tænker jeg at pastelfarver måske hører sommeren mere til.

IsaDora Velvet Matte Nails neglelakkerne kommer bl.a. til at kunne købes i Magasin og på Nelly.com til omkrong 70-90 kroner.

IsaDoraSå kommer vi til Depend 7Day Hybrid Polish, som jeg bekendt er super glad for – gode holdbare neglelakker, med et lækkert finish og meget hurtigt tørrende. I kan læse meget mere på lakkerne og min anmeldelse HER.

Ud over disse syv farver, så findes der en enkelt mere fra forårs kollektionen. Allesammen flotte farver i bedste forårs-stil, både lidt pastel og lidt stærke farver i almindelige glossy/cremet finish. Alle lakkerne krævede tre lag før de var flotte og jævne.

Fra venstre mod højre har vi farverne; 7078 Lady Bug Love (dyb rød med kold undertone), 7077 Out’n’about (orange), 7084 Hidden Rainbow (baby lyserød), 7080 Spring Sister (pastel lilla), 7082 Collection Raindrops (pastel blågrøn), 7083 Treehouse Haven (pastel grøn) og 7081 Puddle Jump (klar turkisgrøn).

Depend 7Day kan bl.a. købes i Matas til 50 kroner, dertil kræves start kittet til 100 kroner.

7dayHvad siger I til de to forårs kollektioner? Jeg er fuldstændig smask forelsker i den lidt anderledes IsaDora kollektion – så flotte farver og anderledes diskret finish. 7Day forårs kollektionen indeholder også virkelig flotte lakker og så er holdbarhed og tørretid jo bare ikke til at hamle op med.

// Rikke

8 kommentarer

 • Signe

  Jeg er helt vild med de matte lakker. Wauw, de er lækre. Bruger du mat så mat overlak? Eller slet ingen overlak? Og ved du noget om, hvornår de kan købes? Mange hilsner fra Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Signe!
   Det er ikke nødvendigt med en mat top coat, men det kan man godt… Synes også bare de er super flotte! De kan købes i Magasin på Kgs. Nytorv, Fields, Rødovre, Odense og Århus nu! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De pastelfarvede matte neglelakker er godt nok flotte! Jeg elsker pasteller til foråret (og resten af året…)

  http://www.johannelovesmakeup.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Jensen

  Jeg kan godt lide at du tester båd billige og dyre lakker (indrømmet, ingen af disse er mega dyre) Også fedt at du ikke bare kassere den billigste, netop fordi den er billig. Med en lav indtægt, er dette bare super skønt for mig. Men skal helt sikkert have mindst en af hver, men må vist trække lod om hvilke det skal være. Så endelig mere af den slags, det er et hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helene!
   Jeg bestræber mig på at teste bredt og så vidt muligt være upåvirket af prisen – selvfølgelig giver jeg en kommentar på om produktet er pengene værd! 🙂 Dejligt, du synes det kan bruges! Tak for kommentaren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Velvet mat må jeg ud efter, de er så smukke!!! Der er mange forskellige matte lakker, men jeg kan bare lide dem alle. Disse her frister meget da de ser ud som frosted glass, eller noget man taget ud af fryseren, det der kolde matte look Simpelthen så lækkert og de farver-nice!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der er virkelig mange matte lakker på markedet efterhånden – men det er bare noget helt specielt over disse, helt enig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Matte violet