GHD Narrow Dressing Brush - renfrisering og touperingsbørste

6 kommentarer

 • Jette

  Hvor er det smukt 🙂 Ved du egentlig om man kan bruge eyeliner på den våde kant, når man bruger kontaktlinser?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Jette! Det der med kontaktlinser, så vidt jeg ved så handler det om at øjnene bliver mere sarte hvad angår øjenmakeup’en – jeg har før lagt kohl blyant på vådkanten hos linse-brugere uden problemer. Jeg synes bare du skal prøve og se om det fungerer for dig… 🙂 Jeg selv gør det sjældent da jeg har ret sarte øjne og de dermed let løber i vand.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Så flot, og også virkelig klædeligt! Synes du er så god til at finde farver og produkter der bare klæder dig vildt godt 🙂 paletten fra sugarpill er så smuk altså. Tror ikke jeg ville få brugt farverne, men har næsten lyst til at købe den alligevel fordi den er så flot hehe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Ok – jeg må prøve mig frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GHD Narrow Dressing Brush - renfrisering og touperingsbørste