theBalm Meet Matt(e) Nude paletten - en mat øjenskygge palette

Til den tørre vinterhud: Bioderma Atoderm Nutritive Nourishing Cream

 photo DSC05944_zps3lya1oqg.jpg

Efter mine to yndlings serum er sluppet op (Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe og Bioeffect EGF Day Serum) og det er blevet vinter kræver min hud bare lidt ekstra fugt – jeg for slet ikke nok i den dag og nat creme jeg bruger i øjeblikket (Vichy Idéalia Serien). Faktisk har jeg næsten allerede tømt denne tube fra Bioderma.

Egentlig har jeg ikke så meget at sige om cremen andet end at den bare virker! Der er ikke så meget unødvendigt – ingen parfume, bare en god apoteker creme til en tør og sensitiv hud. Jeg bruger den også på min søns tørre og røde kinder for tiden. Selvom den giver rigtig god fugt så er konsistensen ikke ekstra tyk, men er let at smører ud og tørrer også forholdsvis hurtigt ind i huden. Jeg selv kan lægge min makeup umiddelbart efter. Desuden er det skønt at den kommer på tube, bl.a. af hygiejne-årsager.

Ganske korte – for mig er Bioderma Atoderm Nutritive Nourishing Cream førstehjælp til min hud her i vintertiden! Faktisk skal jeg har købt en ny netop efter jeg klikker “udgiv” på indlægget her!

Du kan købe Bioderma på mange danske apoteker – dog er det en bestillingsvare, i hvert fald på mit lokale apotek i Herning. Vejledende udsalgspris er 129 kroner, men den kan købes på LuxPlus.dk til kun 59 kroner.

// Rikke

4 kommentarer

 • Kathrine

  Føler du slet ikke du får mere uren hud af at bruge en creme med sheasmør i?
  Lækkert at du har fundet et alternativ.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej det gør jeg bestemt ikke Kathrine! Tvært imod… Har heller ikke læst eller hørt noget om at det skulle være tilfældet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • DEN MÅ JEG PRØVE!! :smiley:
  Jeg får så tør hud om vinteren .. og jeg har eksem som bryder ud hvis jeg ikke holder den nede. synes det er svært at finde en ordentlig god creme til tør hud, hvor der ikke er parfume-pjat i 😉
  TAK :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

theBalm Meet Matt(e) Nude paletten - en mat øjenskygge palette