Til den tørre vinterhud: Bioderma Atoderm Nutritive Nourishing Cream

Kat Von D Tattoo Liner – en fantastisk flydende eyeliner

 photo Collage_zpssuaiom1b.jpg

I sommers fandt jeg min absolut yndlings flydende eyeliner Makeup Facotry Calligraphic Eye Liner og den er helt fantastisk! Til februar, nærmere bestemt i uge 7, lanceres hele Kat Von D sortimentet i Sephora og heriblandt finder I en lige så god eyeliner. Faktisk er ligheden meget stor – den eneste forskel jeg har kunnet finde er faktisk skrift og grafik på emballagen. Ellers er det samme emballage, samme applikator-tip og umiddelbart er konsistens, farve og holdbarhed den samme.

Måske har I allerede hørt om Kat Von D Tattoo Liner – det havde jeg i hvert fald inden jeg prøvede den. Den er uden tvivl absolut toppen af flydende eyelinere! Jeg kan sige det samme positive om Tattoo Liner som min anden favorit fra Makeup Factory:

 • God pigmentering
 • Holdbar så den ikke smitter af
 • Skarp, afstivet og fleksibel applikator
 • Formel som ikke er for tynd eller tyk

Applikator-tippen ender ud i en super tynd og fin spids så man kan lave hvad som helst, desuden forbliver den spids netop fordi den ikke er lavet af filt, men et hav af små afstivede og fleksible hår, som kan fornemmes lidt på billedet ovenfor.

Til lancerings eventet af Kat Von D tilbage i oktober blev der desuden givet et super godt og vigtigt tip; hvis man bruger meget øjenskygge og applikator-tippen skulle stoppe til, så kan man ganske enkelt lade lunt rindende vand løbe ned over den og så fungerer den tip top igen!

En fantastisk flydende eyeliner som jeg vil anbefale alle, som er på markedet efter sådan en. Prismæssigt ligger den til en ganske fair pris af 170 kroner i Sephora fra uge 7. Kan man ikke vente, vil man spare lidt penge eller kommer man ikke lige forbi Sephora, så kan man sagtens stille sig tilfreds med Makeup Facotry Calligraphic Eye Liner som ligner den til forveksling, den kan købes på BeautySystem.dk til bare 129 kroner.

Dette blogindlæg inderholder affiliate links.

// Rikke

3 kommentarer

 • Jeg har indtil nu brugt min Anna Sui eyeliner, og har været rigtig glad for den. Den er ved at løbe tør, så jeg har kigget lidt efter hvilken en, jeg skal prøve nu, og dit indlæg har fået mig til at overveje Kat Von D rigtig meget!

  http://metjesp.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Hej Rikke. Jeg har kigget på Makeup Factory eyelineren, som du anbefaler, og ser, at den heldigvis findes i grå. Det fremgår dog ikke om den er lys eller mørk. Jeg er dog på jagt efter en mørkegrå flydende eyeliner, som er nem at lægge og som kan erstatte min Lancome artliner Trace Dense i grå, som desværre er udgået. Kan du hjælpe? Vh Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til den tørre vinterhud: Bioderma Atoderm Nutritive Nourishing Cream