2. advents giveaway: Yves Rocher

Urban Decay Spectrum palette – fantastiske farver!!

Collage

Jeg ved godt bloggen og Instagram (@rikkehundal) flyder med nye øjenskygge paletter for tiden – men jeg kan altså ikke gøre for det! Der er bare så mange nye paletter på markedet og gamle paletter jeg lige har fået øje på som jeg bare må eje – og så er øjenskygge jo nok mit “speciale”!

Jeg fik denne farvebombe af en skønhed ind af døren i går og har I dag nået at lege lidt med den – der er kun 25 styk tilbage på Magasin.dk, så jeg når altså ikke lege mere med den før den skal videre i et blogindlæg til jer!

Det var søde EvaK som fik mig til at købe paletten fordi vi to har lavet en lille intern challenge med paletten – I skal naturligvis nok få de flotte farverige makeup’er at se! Nederst på collagen kan I se et sneak peak af mit første look fra i dag, det skal også nok få et indlæg for sig selv.

Urban Decay Spectrum paletten er limited edition og som sagt er der altså ikke mange af dem på lager. Paletten indeholder 15 flotte og meget farverige øjenskygger. Generelt er næsten alle øjenskygger at den meget høje Urban Decay kvalitet, lige med undtagelse af Prank, som I nok også godt kan fornemme af mine swatches ovenfor.

Paletten indeholder primært shimmer øjenskygger, men nogle af dem (Prank, FlashBack og Daybreak) indeholder også små glimmer pigmenter. Øverste række er fyldt med grønlige nuancer, anden række har vi blå nuancer, tredjerække indeholder lilla nuancer, fjerde række er lyserøde nuancer og nederste række indeholder neutrale brunlige nuancer.

DSC05476

Paletten kan købes HER for sølle 410 kroner – helt fair pris når man tænker på at man får hele 15 øjenskygger!

// Rikke

8 kommentarer

 • Annette Aarre Dalsgaard

  OMG!!!! Hvem der bare havde flere penge på kontoen :scream:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin VS

  Fortsæt endelig med alle de skønne paletter :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har Bordello som single, og jeg vil beskrive den som blommefarvet. Men på billedet her er den jo nærmest koralfarvet! Synes det er så øv, når billeder snyder sådan med farverne – især hvis man primært shopper på nettet 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette!
   Jeg gør alt hvad jeg kan for at afspejle virkeligheden så godt som muligt på billederne… Synes dog ikke at den rigtig er blommefarvet i virkeligheden, men måske en blanding af en støvet blomme og taupe! Personligt synes jeg heller ikke at den ser koralfarvet ud på billedet, men hælder op af en lys støvet lilla nuance!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

   Det kan være vildt utaknemmeligt at tage billeder af makeup og få de rigtige farver frem. Når jeg kigger på billederne her af paletten, er det faktisk kun det, hvor du holder den ved siden af hovedet, hvor jeg synes, at den er fanget rigtig. På de andre er den helt ved siden af.

   Min kommentar var i øvrigt ikke ment som en kritik til dig, men mere den der frustration over, at det er så svært at regne med farver på billeder, og at man så kan bestille noget hjem, hvor man forventede noget helt andet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan det virkelig ja, jeg bøvlet stadig med at få de rigtige farver frem på mine billeder hver evig eneste gang jeg tager dem! Synes dog også det bliver bedre og bedre hele tiden heldigvis… Det er helt ok, hvis det havde været kritik – det har også plads her på bloggen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. advents giveaway: Yves Rocher