Dagens makeup - Steady

Sugarpill Sparkle Baby – utraditionel og meget smuk øjenskygge palette

CollageI sidste uge købte jeg denne super flotte øjenskygge kvartet fra Sugarpill – jeg er fuldstændig opslugt af den. Farverne er virkelig smukke og i det hele taget noget utraditionelle, jeg har i hvert fald ikke set et øjenskygge palette der ligner. Derudover er kvaliteten af Sugarpill øjenskygger absolut det ypperste. Jeg har allerede lavet et par makeup looks med paletten, se HER og HER.

Designet på paletten er først og fremmest virkelig lækkert – feminint og sødt, meget passende til farverne og navnet Sparkle Baby. Når man åbner paletten finder man et fint lille spejl og de fire virkelig flotte og originale farver. Paletten lukkes med magnet. Sugarpill laver de aller bedste øjenskygger på markedet efter min mening – de er top pigmenteret og rigtig gode at arbejde med.

I kan se nærmere på de fire farver nedenfor:

 • Kitten Parade – ferskenfarvet øjenskygge med masser af shimmer og en gylden undertone.
 • Frostine – pastel lilla øjenskygge med satin finish.
 • CandyCrush – mint grøn øjenskygge med shimmer finish.
 • Hotsy Totsy – klar mørk pink øjenskygge med diskret blåligt glimmer

SwatchesJeg kan ærligt ikke komme på en federe farvesammensætning eller noget andet der kunne gøres bedre ved denne palette! Så er du til farver og pasteller, så er jeg slet ikke i tvivl om at paletten her kan være noget for dig.

Paletten kan købes på Makeup-Online.dk, som er den eneste forhandler af Sugarpill herhjemme – paletten koster 250 kroner. Taget kvalitet og “lækkerhed” i betragtning, så er den alle pengene værd! Øjenskyggerne findes desuden som singles – tre af dem kan du også købe hos Makeup-Online.dk til 85 kroner stykket!

Et lille tip – hvis du ikke er specielt bleg eller bare gerne vil have farverne til at være ekstra intense, så prøv evt. at brug en hvid eyeliner som base. Jeg har brugt NYX Jumbo Pencil i farven Milk, som er glimrende til formålet!

Vind paletten – kunne du tænke dig at finde paletten her, eller en anden en fra Sugarpill, så har jeg lige nu en advents giveaway kørende til og med lørdag d. 5. december. Klik HER.

8 kommentarer

 • Kristina

  Åh hvor ser den lækker ud den palette. Jeg har aldrig hørt om mærket før så ville elske at prøve det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er heller ikke så gammelt er brand Kristina – og så er det fra USA, kun forhandlet online i DK! Men absolut dit kendskab værd!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  SÅ flot, men jeg var i tvivl om hvordan jeg egentlig skulle bruge den, indtil jeg så hvor flot du havde brugt den i dine tidligere looks. Den er helt klart på min ønskeliste nu!!!

  hudplejetildig.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kære Rikke
  Tak for en fin Blog.
  Paletten er udsolgt hos makeup-online.dk, hos love-makeup.co.uk betaler man £8 i fragt og så syntes jeg den bliver for dyr. Ved du om de sælger den andre steder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marianne!
   Jeg tror det eneste sted du ellers kan få den er på den amerikanske webshop, men der er jo lang leveringstid og told oveni. Prøv eventuelt at skrive til Shila fra Makeup-Online.dk for at høre til hvornår hun har den tilbage på lager! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Jørgensen

   Tak for hjælpen. Fandt de løse øjenskygger på hjemmesiden og overvejer at købe dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så lidt Marianne! Ja, de kan jo også fint købes enkeltvis… 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Steady