Dagens makeup - Prank

Ny kategori-inddeling på bloggen – find tilbage i gamle indlæg

CollageMåske har I allerede bemærket lidt forandringer på bloggen – det har taget lidt tid, men nu er jeg endelig færdig! Jeg har været igennem hvert eneste blogindlæg, dvs. cirka 1.000 styk, og kategoriseret dem så det er meget lettere at finde tilbage og finde inspiration i gamle “Dagens makeup”-indlæg eller finde anmeldelser af f.eks. øjenskygge eller foundation.

På desktop-versionen er det ganske enkelt – kør musen op over “Dagens makeup” eller “Anmeldelser” i top-baren og find det du søger. På mobil-versionen skal du klikke på de tre vandrette streger oppe i venstre hjørne og herefter klikke på pilen ud fra enten “Dagens makeup” eller “Anmeldelser”.

På den måde er det blevet lettere at finde lige det du søger på bloggen og ikke mindst at finde gamle inspirerende makeup’er, som passer på det du er ude efter. Nogle makeup’er hører under flere kategorier, men jeg har så vidt muligt forsøgt at inddele dem efter bedste evne i kategorierne:

 • Dagmakeup – dvs. de looks jeg mener kan bæres til daglig
 • Fest makeup – dvs. aftenmakeup og looks af festlig karakter
 • Neutral øjenmakeup – her tænkes der på øjenskyggernes farver, at det er neutrale nuancer
 • Letfarvet øjenmakeup – dette kan være en blanding af få farver eller støvede farver som tangerer mellem netural og farve
 • Farverig øjenmakeup – stærke farver, enten en enkelt farve eller flere farver sammen
 • Farvede læber – looks hvor læberne specielt er i fokus fordi der er farve på
 • Avant garde/kreativ – lidt mere kreative looks som ikke nødvendigvis kan bruges til at gå ud med

Jeg håber I kan lide inddelingen og ikke mindst kan bruge det! Jeg selv har haft rigtig meget sjovmed at kigge tilbage og se de gamle looks, samt min udvikling! 

// Rikke

6 kommentarer

 • Randi Danielsen

  Sikke et hestearbejde du har været igennem – hvor sejt at du har gjort det. Jeg vil helt sikkert bruge dine forskellige kategorier. Jeg har flere gange luret dine indlæg igennem igen tilbage i tiden når jeg skal købe nyt makeup. Så kommer jeg ofte i tanke om at den palette med øjenskygger har du da vist anmeldt og så har jeg bladret og bladret tilbage. Så fedt med kategorierne.
  Rigtig god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Randi!
   Ja, det har været lidt af et arbejde, men faktisk også rart at få orden i sagerne! Endnu bedre er jo at du og forhåbentlig andre kan få glæde og gavn af inddelingen! 🙂 God jul til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Tak for at gøre det nemmere, jeg har det også med at huske ting du har præstenteret og synes det er godt at det bliver nemmere at finde!
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne

  Jeg ved allerede nu at jeg er kæmpe fan af kategorierne! Tak fordi du gør det nemmere for os læsere:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Prank