Ny kategori-inddeling på bloggen - find tilbage i gamle indlæg

e.l.f. Glitter Primer – få glimmer makeuppen til at holde!

 photo DSC05332_zpsstnkfob8.jpg

Nu er det meget snart juleaften og inden længe også nytår! Måske er du allerede begyndt at tænke på makeup’en til nytår – det er jeg i hvert fald – og hvis ikke man må bruge glimmer til nytårsfesten, så ved jeg faktisk ikke hvornår det ellers skulle være passende! Derfor synes jeg det er passende lige at vise jer en smart lille fætter til at få glimmeret til at blive siddende på øjnene, som jeg faktisk ikke viste eksisterede før for få måneder siden!

I kan se en lille simpel demonstration af primeren her:

Primeren er hvid når du presser den ud, men når den tørrer bliver den helt gennemsigtig – den minder mig mest om en mellemting mellem en regulær øjenskygge primer og en øjenvippe-lim. Når primeren er tør efterlader den en klistret flade, som er helt perfekt til at mætte med glimmer. Det dur ikke at blande lim/primer og glitter sammen inden det påføres, så ender man bare ud med noget klumpet mat glimmer – og det er jo ikke lige et mat finish man går efter når man leger med glimmer. Så påfør altid primeren først og læg glitter ovenpå bagefter.

Primeren skulle desuden kunne bruges til almindelig øjenskygge – dette har jeg ikke selv prøvet endnu, men måske det ikke er en hel dum idé at bruge den til løse pigmenter eller glimmer øjenskygger. Husk dog på at kanten sandsynligvis bliver lidt vanskelig at tone fordi primeren er lidt klistret.

Ganske enkelt en super smart og meget billig løsning til glimmer makeuppen!

Hvis du vil have fat i primeren inden jul, så skal den bestilles senest d. 21. december kl. 12! Som I måske kan huske så har e.l.f. fået en ny dansk webshop, nemlig elfcosmetics.dk, hvor den kan købes til sølle 35 kroner!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kategori-inddeling på bloggen - find tilbage i gamle indlæg