Rikkes højdepunkter i 2015

2015 i makeup’er

col 1 col 2

Jeg synes altid det er sjovt at lave et tilbageblik på årets makeup looks, så traditionen tro har jeg udvalgt nogle af mine bedste looks fra 2015. Billederne er præsenteret i kronologisk rækkefølge helt tilbage fra januar og frem til december – det er ret tydeligt at se hvordan jeg har tabt mig siden min graviditet i marts!

Hvilke looks er jeres favoritter?

// Rikke

4 kommentarer

  • Mette

    Min absolutte favorit er nr. 7 til venstre. Smuk, simpel og alligevel fierce. Rigtig godt nytår Rikke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit Nielsen

    Dælme svært at vælge, det hele ser fedt ud, men dit smokey øje det fedt og det øverste billede i højre side, det er det eneste med en stærkere farve på læberne ☺

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rikkes højdepunkter i 2015