Dagens makeup - Baby

2. advents giveaway: Yves Rocher

 photo collage_zpsvhx538ra.jpg

Så blev det 2. søndag i advent – tid til at skyde en ny giveaway i gang og sige et stort tillykke til Julie som er den heldige vinder at 1. søndag i advents giveaway. Hun har fået direkte besked.

Yves Rocher er et fransk mærke, som I måske har set lidt af her på bloggen før – lækker kosmetik til rimelige penge. Der er alt lige fra hudpleje og parfume til makeup og negle produkter. Måske er du stødt på butikkerne i udlandet, som for mig minder lidt om The Body Shop, bare lidt federe! Ellers kan vi danskere jo altid handle det på Yves-Rocher.dk.

I dagens advents giveaway udlodder jeg i samarbejde med Yves Rocher alle de lækre ting I kan se på collagen ovenfor, som har en samlet værdi af 700 kr:

Alt hvad du skal gøre er at smide en kommentar her til indlægget om og dobbelt tjekke at din mailadresse er skrevet korrekt, så jeg kan kontakte dig direkte, hvis du er den heldige vinder. Giveawayen løber til og med på lørdag d. 12. december og vinderen annonceres d. 3. søndag i advent sammen med en ny giveaway.

Dette blogindlæg inderholder affiliate links.

// Rikke
   

183 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Baby