Anastasia Brow Pro Palette - til makeup artisten eller øjenbryns fanatikeren

Too Faced Natural Matte Eye Shadow Collection

CollageMatte øjenskygge paletter er lidt en sjældenhed – desværre! Mat øjenskygge er nemlig en super god til at lave en afdæmpet dagmakeup og specielt at anbefale til modne 50+’ish kvinder. Jeg selv kan også godt lidt at bruge mat øjenskygge for så at sætte det sammen med en enkel shimmer øjenskygge eller pigment for at lave lidt effekt og liv – f.eks. under brynet, i inderste øjenkrog eller midt på øjenlåget.

Jeg ejer allerede Too Faced Natural Eye Shadow Collection i den traditionelle ikke-matte udgave – den er jeg rigtig glad for! Det samme kan jeg heldigvis sige om den matte version her. Ofte er matte øjenskygger ikke lige så pigmenterede og lette at arbejde med som shimmer skyger, men Too Faced forstår heldigvis at lave matte øjenskygger af god kvalitet – alle ni farver er nemlig rigtig gode!

Først og fremmest er der jo det flotte feminine design, som er meget typisk for Too Faced – så flot! Dernæst er der sammensætningen af øjenskygger. Jeg kan rigtig godt lide at de i deres Eye Shadow Collections altid laver tre trio’er, hvor den lyseste er den største, for det er jo oftest dén man bruger mest af. Synes det er en god måde at bygge en palette op på.

Farverne i Too Faced Matte Natural Eye Shadow Collection er som navnet angiver alle naturlige nuancer, så ikke nogen vilde farver – bare pæne afdæmpede nude nuancer. Personligt kunne jeg dog godt mangle en nuance af sort i paletten.

 • Øverste trio indeholder tre kolde nuancer – en meget lys beige, samt et par gråbrune øjenskygger som begge vil gå godt som brynfarve også.
 • Midterste trio indeholder tre rødlige nuancer – en sart lyserød, en murstensbrun og en mørkebrun med rødlig undertone, mine favorit farver i paletten.
 • Nederste trio indeholder tre varme nuancer – en lidt mørkere nude, en gullig sandfarvet og en varm chokoladebrun, flotte farver til varme piger, dog de nuancer jeg bruger mindst.

Hvad synes I – er den ikke fin? Jeg er i hvert fald super glad for den og synes klart den er at anbefale, hvis man vil have fat i nogle neutrale matte øjenskygger. Paletten kan købes i Sephora eller på BeautyBay.com til 335 kroner.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

4 kommentarer

 • Karin V S

  Hej Rikke,
  Åh den er så smuk!
  Det er også en rigtig god ide med matte skygger når man ikke er purung længere! Jeg synes linier og rynker blir endnu tydeligere med shimmer, selvom det er så pænt i æsken 😀
  Knus Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige nøjagtig Karin – det er netop derfor jeg skriver at matte skygger er god til den modne kvinde! 😉 Så du har helt ret!! Lidt diskret effekt med en anelse shimmer kan dog godt gå synes jeg… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Rikke jeg bruger ikke øjenskygge særlig tit, og set i betragtning af at jeg ejer to urban decay naked paletter, som desværre ikke bliver brugt, har jeg nægtet mig selv af købe flere. Dog er jeg helt vild med farven “cashmere bunny” i denne palette, og har ikke en farve der minder om den. Kender du evt. Et et mærke der laver en øjenskygge der ligner den meget, men som ikke er del af en palette? Hilsen Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla – hvis man tjekker Temptalia.com så skriver de følgende om farven samt dupes (farver der minder om):
   Cashmere Bunny is a medium taupe brown with neutral-to-warm undertones and a matte finish. It had fairly good color payoff with a thin but not too powdery texture that worked decently. It lasted for eight hours before fading. Kat Von D Renholder (P, ) is more shimmery, darker. MAC Charcoal Brown (P, $16.00) is darker. Dior Mirage (761) (P, $30.00) is darker, cooler. Dior Mirage (761) (P, $30.00) is darker, cooler. Kat Von D Vanish (P, ) is lighter. Make Up For Ever M540 Gray Beige (P, $21.00) is darker. Urban Decay Cover (P, $18.00) is cooler. Make Up For Ever M558 Dark Taupe (P, $21.00) is darker. Tarte Merci You Later (LE, ) is darker. Tarte Taupe of the World (LE, ) is more shimmery, darker. Tarte Taupe of the World (LE, ) is more shimmery, darker. Too Faced Nudie (P, $16.00) is lighter. Too Faced Puddin’ (P, $16.00) is darker. See comparison swatches / compare dupes side-by-side.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anastasia Brow Pro Palette - til makeup artisten eller øjenbryns fanatikeren