Too Faced Natural Matte Eye Shadow Collection

Makeup video – hvad vil I helst se?

Fotot

Det er meget sjældent og rigtig længe siden jeg sidst har lavet en makeup video – jeg går lidt og leget med tanken om at lave et par stykker igen. Da det tager lang tid og der er meget arbejde ved det vil jeg rigtig gerne spørge jer, hvad det egentlig er I helst vil se…

Jeg har lavet en lille afstemning herunder – der kan maksimalt vælges 3:

Makeup video - hvad vil I gerne se?

View Results

I er også meget velkomne til at uddybe eller komme med et mere specifikt ønske i kommentaren.

10 kommentarer

 • Julie Linette

  Jeg ville gerne have stemt på alle kategorierne, for det ville bare ville dejligt du lavede en masse forskellige videoer

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie! Jeg kan nok ikke love at jeg kommer til at lave en helt masse forskellige videoer – men nu sætter jeg i hvert fald som minimum to i gang inden længe! Skal lige have styr på lys, samt en far der kan have min søn mens jeg filmer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt tænke mig at se dit forslag til en hverdagsmake-up med Naked Smokey palletten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbrit Osmundsen

  Makeup til os modne kvinder med tunge øjenlåg – evt ved at du viser det på en anden, da du jo ikke selv har problemet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  jeg kan ikke stemme. Den siger fejl efter jeg har tastet mine ønsker og jeg trykker send 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Jeg har stemt på “smuk og fejlfri hud”, “contour – bronzer, blush og highlight”, og “produktanmeldelser”, men ville faktisk blive glad for at se en video med et hvilket som helst tema af de foreslåede! Synes de videoer du har lavet tidligere har været rigtig gode og meget brugbare, så jeg glæder mig til at se en (eller flere) ny(e)! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak Sasha! Har netop bestilt noget nyt lys hjem så jeg kan lave nogle endnu bedre videoer denne gang – synes det er så ærgerligt at bruge tid på hvis lyset ikke er iorden! Så håber på at komme i gang næste weekend! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Too Faced Natural Matte Eye Shadow Collection