Dagens makeup - Purple Tonics

Julegave guide til alle budgetter

 photo Untitled_zpsjdxfswmw.jpgI dag er der kun én måned til juleaften – hvis ikke du er godt i gang med gaveindkøbene så er det måske ved at være tid? Jeg selv kan godt lide at handle mine julegaver på nettet, det er dejlig nemt, men det betyder også at man skal være ude i god tid på grund af lange leveringtider – specielt hvis man køber gaver på UK webshops.

Jeg har lavet en lille julegave guide med idéer til alle tænkelige budgetter fra “under 150 kr” og op efter. Alle idéerne går selvfølgelig under beauty kategorien og er som jeg ved jeg selv ville blive glad for i julegave, enten fordi jeg ønsker mig dem eller fordi jeg allerede ejer dem og ved at de er gode gaver! De fleste gaverne kan handles online – få skal købes i Sephora.

Husk også at det er Black Friday på fredag – måske det var en god idé at holde øje med om nogle af dine julegave indkøb er nedsat?

 photo Untitled_zpspotrg17b.jpgYves Rocher Nail Art – 129 kroner

Dette super flotte negle-sæt har jeg liggende fremme på mit eget bord og jeg glæder mig meget til at komme i gang med det til diverse jule og nytårsfester. Den indeholder en flot gylden neglegliter, en fan neglepensel beregnet til formålet og en klar top coat til at lægge over. Så mangler du en gave til den negleglade artistiske pige – så er det denne!

Too Faced Better Than Sex Mascara Travel Size – 90 kroner

Skal vi under en hundredlas, men vil du ikke gå på kompromis med et kvalitetsprodukt – så fås denne lækre volumen mascara i en rejsestørrelse indpakket som et sødt lille eiffel tårn! Denne skal du dog et smut i Sephora for at købe.

Original Beauty Blender – 130 kroner

Beauty Blender svampen fås efterhånden mange steder både på nettet og i butikkerne (så den i Matas forleden) – jeg har endnu ikke selv prøvet den. Det siges at den skulle være fantastisk god til at påføre foundation. Hvis man ikke er til den originale her, så findes den også i et hav af forskellige flotte julegavesæt på nettet.

 photo Untitled_zpssfir1bro.jpgYves Rocher Universal Powder – 159 kroner

Nok den flotteste pudder jeg endnu har ejet med et gyldent Yves Rocher logo. Det gyldne støves hurtigt væk når pudderen tages i brug og selve farven man tryller frem er en helt almindelig nude nuance som kan bruges til hele ansigtet – jeg selv bruger den som almindelig pudder som jeg ved alle kan bruge uanset om man bruger founation under eller ej.

Nilens Jord Eyeshadow Symphony II  – 298 kroner

Nilens Jord gentager successen fra sidste år med endnu en smuk limited edition øjenskygge palette med neutrale nuancer. Eyeshadow Sympony II kommer med fire flotte kolde nuancer. Så skal du købe en gave til en Nilens Jord fan – så er dette vejen at gå!

Benefit Life of the Party Gift Set – 300 kroner

Hvis vi skal ud i et rigtigt gavesæt, hvor man får lov at prøve en masse forskellige produkter – så er det måske dette fra Benefit. Alle delene er i gode rejsestørrelse og selve emballagen er en super cool metal æske i flotte farver. Måske lige noget for teenageren eller den voksne som ikke kan få nok at flot og spraglet indpakning.

 photo Untitled_zpsj0dhafyx.jpgGuerlain Winter Fairy Tale Christmas Collection Eye & Blush Palette – 599 kroner

Wauw – Guerlain er virkelig det brand som er kommet med den aller flotteste julekollektion i år. Mest vild er jeg dog med denne øjenskygge og blush palette. Den inderholder hele fem øjenskygger og fire blushes i en flot todelt palette. Jeg er helt vild efter den og ville ønske den kommer til at ligge under mit juletræ i år.

Clinique Lipstick of the Week Gift Set Whole Lotta Chubby – 323 kroner

Da jeg startede med at indsamle gode julegaveidéer så var det denne dette Lipstick of the Week sæt jeg faldt over – i mellemtiden er den blevet udsolgt og jeg er i stedet faldet over et endnu federe sæt fra Clinique, som indeholder fem forskellig chubby produkter; én original chubby stick, én chubby stick intense, én chubby stick baby, én chubby eyeshadow og én chubby cheek! Så der er altså både noget til læber, øjne og kinder! Super fedt sæt med kvalitetsprodukter!

Kat Von D Shade + Light Palette – 373 kroner

Selvfølgelig skal Kat Von D bestselleren også med i min gave-guide – denne skal du dog en tur i Sephora efter. Det er et sand kvalitetsprodukt med super gode farver til kontur. Så til den makeup elskende kontur fan så skal du have fat i det første Kat Von D produkt til salg på dansk grund!

 photo Untitled_zpsgxg04kr7.jpgZoeva Bamboo Vol. II Brush Set – 625 kroner

Jeg er stor fan af mine Zoeva pensler – de er super gode og funktionelle samtidig med at de er virkelig flotte! Jeg har aldrig prøvet bamboo penslerne, men synes de ser alt for lækre ud. Sættet her er både til ansigtet og øjnene, så det et rigtig godt basis eller begynder sæt. Jeg ville elske at få sådan et sæt i dette års julegave!

BioEffect Christmas Limited Edition EGF Day Serum Bag – 925 kroner

Dette er det eneste hudpleje der får lov at komme med i min gave guide – det er nemlig dét hudpleje som er det aller bedste jeg nogensinde har prøvet. Aldrig har jeg haft pænere hud end de måneder hvor jeg brugte BioEffect EGF Day Serum og jeg ville ønske min ikke var brugt helt op nu. Jeg under alle at prøve dette serum – og derfor skal du købe den til hende som fortjener luksus hudpleje!

ghd Christmas Arctic Gold Air and V Gold Classic Styler Deluxe Gift Set Box – 2199 kroner

GHD laver bare flotte hårstylingsprodukter og de aller bedste på markedet. I dette sæt får man ikke flot en virkelig flot styler, men også en føntørrer – hvem kan ikke bruge dét! Så til hende der elsker at sætte sit hår og ikke mindst ønsker det bedste af det bedste – så er det ghd sættet her du skal have fat i!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

2 kommentarer

  • Nanna

    Hvor kan man få fat i Benefit henne, hvis man ikk bor i CPH? 🙂 Synes de fleste beautysider er stoppet med at sende til DK.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Nanna – hvis du klikker på linket (overskriften på Benefit gaveæsken) så kan du købe den direkte hos LookFantastic.dk!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Purple Tonics