Makeup video: kontur - blush, bronzer og highlight

Falske vipper til jul og nytår 2015

 photo DSC05301_zpsvudegzft.jpg

Det er desværre alt for sjældent jeg får brugt falske øjenvipper – virkelig en skam! Specielt lige i øjeblikket fordi jeg har alle disse smukke smukke vipper liggende og jeg ved næsten ikke hvor jeg skal starte og slutte. Man får næsten ikke bedre anledning i løbet af et år end her til december, hvor der er julefrokoster, juleaften og nytårsaften. Der er rigeligt med festlige lejligheder.

Først har vi vipperne fra H&M’s relancerede beauty produkter – jeg har købt disse tre pakker, men der findes mange flere! Vipperne er super flotte fordi de er blanke og spidserne er ultra tynde på vippehårene. Vipperne koster 40 kr i H&M – der følger ingen lim med, den købes separat til 3o kroner.

 photo DSC05309_zpsuvs7xy8o.jpg

Depend har allerede en et rimeligt udvalg af falske øjenvipper som kan købes i Matas – de har lige udvidet sortimentet med fire nye vipper. De er virkelig flotte og lige nogen efter min smag, de er “hullede” så resultatet bliver mere naturligt – personligt er jeg bare ikke vild med at sætte én stor tæt fane af vipper på øjet. De nye vipper hedder 4775 Kayla, 4820 Alayah, 4821 Faith og 4822 Grace. Depend vipperne kan købes i Matas til 50 kroner – lige nu kan du dog købe 2 par for 80 kr og så er vi jo faktisk på samme pris som H&M vipperne. I pakken medfølger desuden en lille lim.

 photo DSC05307_zpsu4kqbblb.jpg

Så har vi dem jeg måske er mest begejstret for at prøve – og som kommer I nogle super smukke limited edition æsker med med tre par i hver. Nemlig Eylure, som nu også forhandles i Matas – det er nogle fantastiske vipper, de er både smukke, høj kvalitet og lette at sætte på. Æskerne koster 120 kroner, dvs. 40 kr pr par, og der medfølger to små lim. Eylure forhandles også på diverse webshops, men det er kun i Matas jeg har set de små fine limited edition æsker med storby navne – her ser I London og Paris.

 photo DSC05303_zpsnae9wdv0.jpg

Må det godt være lidt mere spektakulært, så er det måske Make Up For Ever vejen man skal gå?! De har nemlig lanceret en række nye lækre vipper – både naturlige, men også de vilde mere artistiske vipper som dem på billedet her. De er stor lange og med sølv glimmer! Linjen hedder Creative Impact og de specifikke vipper her hedder C-802. Med i pakken følger desuden en lille fin lim med skruelåg. Vipperne kan købes i Sephora til 145 kroner – så det er jo en helt anden prisklasse, men stilen er også helt anderledes!

 photo DSC05313_zpsbyacfqqy.jpg

// Rikke

2 kommentarer

 • Agnik

  Hej Rikke.

  Har du mon tid til at lave en lille video, hvor du sætter dine falske øjenvipper på? Har du erfaring med at rense de brugte vipper og genbruge dem?

  Tak for en skøn blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Agnik!
   Jeg har en gang haft en, men den gik vist tabt i flytning af bloggen – jeg skriver det lige på listen over videoer der skal laves! Det bliver nok ikke indenfor nærmeste fremtid desværre. Jeg har ofte renset vipper af og genbrugt dem – jeg piller blot forsigtig limen af og renser dem med vand og/eller Bioderma Micellar makeup fjerner! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup video: kontur - blush, bronzer og highlight