Dagens makeup - Tyk skygge-liner

Få øjenskyggen til at holde: den bedste øjenskygge primer

 photo DSC05002_zpszcildzdj.jpgFor nogen er en eye primer eller øjenskygge primer et helt nyt begreb – dog er jeg sikker på at mange som følger med på bloggen godt ved hvad jeg taler om. Nemlig den bedste og sikreste måde at få øjenskyggen til at holde hele dagen og natten på. Primeren påføres øjenlåget, hvorefter man kan lægge sin øjenskygge som vanlig. Så hvis du har problemer med at øjenskyggen vil sætte sig i kager, forsvinde eller miste farven i løbet af dagen, så er det altså nu du skal læse med – dette er i sandhed et quick fix som fungerer!

Jeg har efterhånden prøvet en hel del øjenskygge primere – nogen fungerer glimrende og andre fungerer bare overhovedet ikke. Der er dog én som jeg altid stoler 100 % på og som jeg altid bruger når øjenskyggen bare skal holde hele dagen, aftenen og natten. Min “eneste ene” er Urban Decay Eyeshadow Primer Potion. Jeg bruger altid farven Original fordi den ikke giver nogen farve eller anden effekt, det vil jeg lade min øjenskygge om. Prisen er absolut også fair, den koster nemlig kun 155 kroner for 10 mL og er meget drøj i brug så man har den i meget lang tid! Primeren kan købes hos Magasin.

 photo DSC05015_zpsp63qvwlv.jpgUd over Urban Decay primeren så er der også andre derude som fungerer, f.eks. Too Faced Shadow Insurance og bareMinerals Prime Time Eyelid Primer. Resten af primerne på billedet øverst er faktisk ikke nogen jeg vil anbefale desværre!

Så hvis du skal købe en øjenskygge primer som bare er træfsikker hver gang og tilmed billig – så er det altså Urban Decay Eyeshadow Primer Potion du skal have fat i – den for mine bedste anbefaling!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

10 kommentarer

 • Karin VS

  Hej Rikke 🙂
  Jeg elsker allermest Urban Decay’s – jeg bruger den de kalder anti-age! Dem de laver holder så godt på makeuppen!
  God dag :smiley:
  Karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger

  Hej Rikke!
  Jeg kan se, at du ikke umiddelbart anbefaler Dennis Knudsens eye primer, har du prøvet nogle af mærkets andre produkter? 🙂 og har du prøvet Zoevas eye primer? Den bruger jeg lige pt, men overvejer at investere i Urban Decays.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Inger!
   Ja, jeg synes ikke rigtig den gør noget specielt for mig – har desværre aldrig prøvet Zoevas eye primer! Uanset hvad så fungerer Urban Decay Primeren altså bare! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg fandt lige bareMinerals Prime Time, der var sat ned til 125 kr. på lookfantastic.dk. Og fordi det er black friday er der yderligere 20%. Bare et lille trick

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Desværre gør UD primeren mine blanke skygger matte. Hælder mere til Too Faced, der holder rigtig godt på mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Hej Rikke, håber det er ok at jeg skriver til et lidt ældre indlæg. Jeg har nu i et par måneder brugt urban decay primer potion, og jeg synes bestemt det gør et virkelig godt stykke arbejde med at give øjenskyggen en betydeligt bedre holdbarhed. Men jeg oplever at det er ret svært at blende øjenskygge oven på primeren. Jeg ved ikke om det bare er fordi jeg ikke er så trænet i det, og jeg har både prøvet at bruge mindre og mere primer for ar se om det var derfor, men jeg synes lige meget hvad jeg gør at øjenskygger hænger ret godt ‘fast’ i primeren. Kan det være fordi den er blevet opdateret/reformuleret? Min primer ser ikke ud som den på billedet, men har ligesom en ‘diamant’ for enden af aplikatoreren. Har du ellers et godt råd, eller kender du et sted hvor man kan købe den gamle version som den på billedet?
  Som mange gange før vil jeg lige sige tak for alle dine gode råd og anbefalinger, jeg er blevet meget mere modig og sprunget ud i mange forskellige make-up-ting med hjælp fra dig og din rigtig gode blog!
  Mvh Sasha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sasha!

   Du er meget velkommen til at skrive, selvom det er et gammelt indlæg! Har set der er kommet et “krystal”-låg på det nye design, dog tror jeg ikke der er sket nogen ændring i formuleringen. Jeg har før hørt at folk synes den er svær at blende ovenpå og er på det seneste begyndt at lægge mærke til det derefter… Alternativt er Too Faced Shadow Insurance, som er nem at blende ovenpå – dog synes jeg ikke holdbarheden er helt lige så god, men vi nærmer os. Mit bedste tip til at blende ovenpå Urban Decay Primer Potion er at lægge en base af en lys neutral/hudfarvet øjenskygge og derefter lægge de skygger på øjet som du ønsker – så er den ikke helt så “fedtet” og øjenskyggen er meget nemmere at blende! 🙂
   Håber det hjalp lidt trods alt!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Tyk skygge-liner