Dagens makeup - Kitten Parade

1. advents giveaway: Sugarpill x Makeup-online.dk

 photo Collage_zpszban04j7.jpgGlædelig 1. søndag i advent!! Selvom jeg har blogget i mange år efter hånden, så er det første gang jeg har afholdt giveaways her i december måned… Det er derfor en glæde at præsentere min første advents giveaway og en virkelig fed præmie af slagens, hvis man spørger mig!! Makeup-online.dk sponsorerer nemlig præmien, toppen indenfor øjenskygger – Sugarpill!! Derfor er jeg meget stolt af at kunne love den heldige vinder at vælge frit mellem en Sugarpill øjenskygge paletter eller fire valgfrie single pressed eyeshadows fra Sugarpill på Makeup-online.dk.

Helt ærligt – så laver Sugarpill de bedste øjenskygger jeg nogensinde har prøvet! Der er oftest knald på farverne, men er man ikke til de kan man jo passende blande fire single skygger selv. I kan se lidt nærmere på et par af paletterne HER og så viser jeg Sparkel Baby frem senere på ugen.

Smid en kommentar til indlægget her og husk at dobbelttjekke at du har skrevet din email korrekt, så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du er den heldige vinder. Giveawayen løber frem til midnat d. 5. december. Vinderen for direkte besked pr mail den 2. søndag i advent!

*Dette blogindlæg er sponsoreret i samarbejde med Makeup-online.dk.

 

// Rikke
   

122 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Kitten Parade