Garnier Micellar Rensevand - når det skal være nemt

Smashbox Double Exposure Palette – smukke og diskrete farver

Collage

Den sidste måneds tid har jeg brugt denne nye lækre palette som jeg har fået tilsendt fra Smashbox – Double Expousure hedder øjenskygge paletten – og indeholder 14 lækre øjenskygger! I skoven af nude/neutrale og stærkt farverige øjenskygge paletter, synes jeg det er forfriskende med en “midter” palette, som indeholder farve, men diskrete nuancer. Perfekt til dem som gerne vil bruge farve, men ikke har lyst til at gå all in på de helt stærke farver og genial til hverdagsbrug. Jeg synes virkelig det mangler på markedet! Paletten indeholder desuden en duo pensel som er udmærket.

Generelt om øjenskyggerne er jeg godt tilfreds – god kvalitet allesammen. Her mener jeg at alle øjenskyggerne er godt pigmenterede, både dem med shimmer og de matte. De er nemme at arbejde på og holdbarheden er rigtig fin. Så der er ikke en finger at sætte på selve kvaliteten af skyggerne.

Nednefor kan I se alle farverne, fra venstre mod højre har vi først 6 blå/lilla nuancer, herefter har vi en sort og en hvid som er gode blandingsfarver for at skabe dybde eller lysne, herefter har vi 4 rosa/bordeaux nuancer og til sidst to traditionelle naturlige nuancer brun og beige. Farverne er alle nogen som jeg synes passer til de fleste mennesker uden at det ser voldsomt ud – jeg selv elsker både lilla og bordeaux øjenskygger. Derudover indeholder paletten også et rigtig godt mix af øjenskygger med shimmer, satin og matte finish – 7 med shimmer, 4 satin og 3 matte.

Collage2

Ovenfor kan I se hvordan farverne ser ud på huden – farvede, men diskrete og virkelig flotte!!

Idéen med paletten og navnet double exposure er at den skulle kunne frembringe dobbelt så mange farver, dvs. 28 øjenskygger, blot ved at tilsætte vand eller med andre ord en fugtet øjenskyggepensel. Det er jo ikke specielt nyt eller revolutionerende, men det skulle jo testes om forskellen så virkelig gav en wauw effekt eller forskel. Resultatet kan I se nedenfor – jeg er ikke imponeret desværre! Forskellen er meget lille og ikke anderledes end som med alle mulige andre øjenskygger. Hvorfor det lige skulle være specielt ved denne øjenskygge fatter jeg ikke desværre.

DSC04143

Smashbox Double Exposure øjenskygge paletten kan bl.a. købes hos Stylebox til 350 kroner. En ganske fair pris for 14 flotte kvalitets skygger – det giver jeg i hvert fald gerne!

Kort sagt så er jeg vild med farverne og kvaliteten er super – men navnet og konceptet giver jeg ikke noget for! Hvad synes I?

10 kommentarer

 • Louise

  Tusind tak for en rigtig god blog!
  Hvilken øjenskygge palette kan du anbefale til en, der er ret ny inden for øjenmakeup?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise!
   Dejligt bloggen kan bruges! 🙂
   Uh, det er et svært spørgsmål… Det kommer meget an på hvad du er til og hvordan du gerne vil starte op? Skal det være med farve eller mere neutralt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Uh det ved jeg heller ikke rigtig! Det skal ikke være de vilde pangfarver, men noget de fleste nok ville være trygge ved at bruge til hverdag tænker jeg. Så nok noget mere neutralt! Men hvis du havde et bud på en palette med mere farve, vil jeg rigtig gerne høre det også! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ok, Louise – hvis du vil have lidt diskret farve er denne palette fra Smashbox måske netop et godt bud. Ellers, hvis det skal være neutrale/nude nuancer, så kunne en af Urban Decays Naked paletter være et rigtig fint bud! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   tusind tak! Der er bare så mange paletter derude at det er svært at vide hvad der er værd at kaste sine penge over 😉 Jeg har netop i dag investeret i denne fra Smashbox! Så nu skal der leges 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt! Håber du er blevet rigtig glad for den! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske det med navn og dobbelteffekt er til for os rookier, der ikke har hørt om konceptet med at vande penslerne inden man påfører skyggen endnu? Jeg synes jeg kan spotte noget vejledning til konceptet i dine billeder, kan det passe? Gad godt se hvordan man fx kan gøre brug af teknikken, for den mangler jeg evner til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tina!
   Man skal egentlig blot fugte sin pensel med vand, så øjenskyggen bliver fugtet, men ikke rigtig våd – på den måde intensiveres farven når den kommer på øjet. Det kan man gøre med de fleste øjenskygger, dog synes jeg mange øjenskygger godt kan blive lidt ødelagte af det.
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen 🙂
   Ok lyder jo ret simpelt, mon ikke godt jeg kan fucke det up 😉 gør det noget ved holdbarheden?
   I øvrigt; Naked Flushed – hvilken farvevariant skal man vælge til hudtonen et niveau over vampyr?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes umiddelbart ikke det gør noget særligt for holdbarheden – og jeg synes det kan være svært at bruge den rette mængde vands så den faktisk kommer til at sidde godt på øjenlåget.
   Spørger man mig så afhænger det nok lidt mere af om du er “kold” eller “varm” – men vigtigst af alt hvad du synes er pænt! Hvis man er meget lys vil jeg dog heller ikke vælge den mørkeste som jeg umiddelbart tror er farven Naked. Hvis du er kold så vil jeg nok vælge den stærke Native eller den mere støvede Strip. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garnier Micellar Rensevand - når det skal være nemt