Kat Von D Beauty lanceres nu i Danmark!

Flere POP læbestifter fra Clinique – jeg er fan!

 Måske kan I huske mit indlæg om Clinique POP Lipstick fra starten af sommeren?! Hvis ikke så kan jeg kort fortælle at det er de seneste nye læbestifter fra Clinique og de er fantastiske. Det er en god fugtgivende læbestift som meget let glider på læberne og helt uden at læberne kommer til at se tørre ud i løbet af dagen. Holdbarheden er super – det er kun nødvendigt med 1-2 opfriskere på en hel lang dag og aften for mig!  Jeg var i forvejen ret vild med både designet og ikke mindst udvalget af farver, men de har tilsyneladende været så populære at der er kommet endnu flere farver til! De startede med 16 farver og nu kommer der så 8 ekstra til, som sælges på mandag d. 19. oktober. Jeg har modtaget de syv af dem, som I kan se nedenfor:

 • 22 Kiss Pop – klar stærk pink
 • 24 Raspberry Pop – klar dyb fuchsia pink
 • 21 Rebel Pop – klar dyb mørkerød
 • 17 Mocha Pop – støvet beige med orange undertoner
 • 23 Blush Pop – støvet rødbrun nude
 • 18 Papaya Pop – lys støvet orangerød nude med metalliske pigmenter
 • 20 Sugar Pop – støvet sart lyserød nude

Jeg er ret vild med farverne og synes det er super fedt at sortimentet nu er udvidet til hele 24 forskellige nuancer!! Clinique POP læbestifterne får en god anbefaling med fra mig…

Læbestifterne koster 190 kroner for 3,9 gram og kan bl.a. købes på Clinique.dk – taget i betragtning af den gode holdbarhed, så synes jeg hel sikkert de er pengene værd! Hvis der er noget Clinique kan finde ud af, så er det bl.a. at lave lækre læbeprodukter!

Har I allerede prøvet dem? Og hvad synes I om de nye farver – der er både lidt stærke pink farver og nogle gode nude nuancer!

2 kommentarer

 • Stine

  Jeg har bestilt blush pop og plum pop fra deres hjemmeside i mandags og glæder mig endnu mere til at modtage dem nu, hvor jeg kan se hvor fin blush pop er på dig. Tænkte plum pop ville være fin her i efteråret/vinteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er sikker på du bliver glad for de to Stine – og så har du vist både en mere neutral/nude og en med lidt mere farve! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kat Von D Beauty lanceres nu i Danmark!