RIGTIGE smokey eyes med Urban Decay Naked Smoky paletten

Min favorit til tørre læber: Carmex Moisturising Lip Balm

DSC04416Normalt er læbepomade altså noget af det mest kedelige at anmelde synes jeg – og Carmex er i sin forstand også utrolig kedelig og standard agtig, og så alligevel ikke. Carmex er og bliver min foretrukne læbepomade til vinter tørre læber og så er den billig som en bonus.

Designet er ret kedeligt og retro-agtigt og konsistensen minder mest om vaseline, men faktisk så fungerer den bare ganske glimrende – den både beskytter læberne og giver fugt. Derudover indeholder den menthol som kan mærkes lidt på læberne når man påføre den. Desuden indeholder den lidt salicylsyre som virker let eksfolierende.

Forleden modtog jeg desuden lidt pressetekst omkring den lille gule læbepomade. Faktisk er den for 17. år i træk blevet kåret som det mest anbefalede læbeprodukt af apotekere i USA – så det er altså ikke kun mig der er vild med den lille krukke.

Prisen på Carmex varierer, men du kan finde den til priser fra 30 kroner og kan købes i bl.a. Matas, Føtex, Bilka, Normal og mange andre steder eller på nettet.

6 kommentarer

 • HeLene

  Synd at man kun kan få den på krukke i DK, jeg køber den altid i udlandet på tube, meget bedre og mere hygienisk. Men god, det er den, det er jeg enig i! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og den kan faktisk fåes for 20 kr i Rema1000 – de hænger oppe ved kassen (i hvert fald i den ude ved HerningCentret) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Synes også den er supergod Har den både i tube og krukke liggende i alle mulige jakkelommer og tasker, så der altid er en god læbepomade til stede Og så er prisen helt fin – Her kan alle være med

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • God idé… Man mangler altid en læbepomade, og så er det rart at have en liggende forskellige steder! Specielt en god en som denne! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RIGTIGE smokey eyes med Urban Decay Naked Smoky paletten