Urban Decay Naked Smoky Paletten - de har gjort det igen!

Dagens makeup – Cut crease inspireret af Helena Rönnblad

CollageFredagens makeup har jeg allerede delt på Instagram (@rikkehundal) – og det virker til den er ret populær! Så jeg vil skynde mig og fortælle hvordan jeg har gjort og hvad jeg har brugt. Der er fokus på en lidt utraditionel øjenmakeup, en halv “cut crease” inspireret af svenske Helena Rönnblad, som jeg netop har fundet frem igen. Udgaven jeg har lavet er lidt mere afdæmpet med støvede matte nuancer – selv er jeg ret vild med resultatet.

Hud:
Max Factor Whipped Cream Foundation
Make Up For Ever Camouflage Cream Concealer
Clinique Blended Face Powder

Øjne:
Too Faced Shadow Insurance Primer
Urban Decay Naked Smoky Palette
Y/our Cake Eyeliner, Grey
Urban Decay Perversion Mascara

Smashbox Brow Tech Matte Pencil

Læber, kinder og kontur:
Markiash Blush, Soft Pink
Sensai Silky Highlighting Powder
Nars Contour Blush, Olympia
Rimmel Oh My Gloss!, Glossaholic #150

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate links, som giver kommisson ved eventuelle køb og på den måde støtter du bloggen.

11 kommentarer

 • Karin VS

  Hej 🙂
  Vil du fortælle i detaljer hvordan du har lavet den FANTASTISKE øjenmakeup?
  Den er så smuk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin VS

  Ok – tusind tak 🙂
  God weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin VS

  Ok, kan godt se ideen på det link du henviser til 🙂 men kunne jeg lokke dig til at skrive hvilke farver du har brugt fra UD’s Naked Smoky?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Det var en fin makeup! Ikke noget jeg kunne lave selv men jeg er virkelig betaget af den. Din nye (?) frisure klæder dig også virkelig godt! Tak for kikket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Hej Rikke. Tusind tak for rigtig god inspiration! Du er super dygtig. Jeg har lige et spørgsmål som jeg håber du kan hjælpe mig med. Jeg elsker øjenskygge og jeg elsker at lege med det. Problemet er, når jeg har det på, går der ikke ret længe før jeg får sådan en lang “klat” på øjenlåget. Jeg har prøvet lidt forskelligt at ligge inde under øjenskyggen, men det hjælper desværre ikke. Har du nogle gode råd til hvilke øjenskygger jeg kan bruge? Jeg elsker matte farver. Der må meget gerne indeholde en sort mat øjenskygge også. Jeg håber du kan hjælpe! – Maya

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maya!
   Jeg har vist besvaret dit spørgsmål på et andet indlæg, hvor du også spurgte… Du skal bruge en øjenskygge primer også kaldet en eye primer – den holder fast i øjenskyggen så den bliver siddende og forbliver samme farve. Personligt er min favorit Urban Decay Primer Potion, den sikre at min øjenskygge altid bliver siddende, hele dagen og aftenen – ja og natten med, hvis det er nødvendigt! Du skal bruge ganske lidt – pres en lille klat ud på din ringefinger og fordel det på begge øjenlåg. Den holder virkelig længe og er alle pengene værd!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maya

   Hej igen Rikke. Det kan godt passe, men jeg kunne ikke finde min kommentar så prøvede lige igen 😉 – den vil jeg da helt sikkert prøve så, jeg har nemlig prøvet en eyeprimer men den virkede ikke, så jeg må prøve den fra Urban Decay. Et sidste spørgsmål, hvilken øjenskygge palette vil du anbefale hvis jeg vil have de matte farver, men også skal indholde en helt mat pigmenteret sort? 🙂 og tak for svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt ok! Ja, der er desværre stor forskel på virkningen af eyeprimers – jeg er ikke i tvivl om at Urban Decay Primer Potion er absolut den bedste jeg endnu har prøvet. Alternativt er bareMinerals Prime Time Eye Primer eller Too Faced Shadow Insurance også udmærket alternativer. Der er desværre lidt mangel på matte øjenskygge paletter, du kunne evt gå efter Urban Decay Naked Basic, den indeholder dog en enkelt shimmer øjenskygge – den kan du bruge til at lysne ekstra op under øjet eller i øjenkrogen. Ellers lanceres Kat Von D jo i Danmark til januar og hun har altså lavet en god øjenskygge palette med en sort øjenskygge i og hvor alle øjenskyggerne er matte! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay Naked Smoky Paletten - de har gjort det igen!