Dagens makeup - Summer Lovin'

Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit Medium

Collage2Jeg kan næsten ikke få armene ned – jeg elsker bare mit nye cream contour kit fra Anastasia Beverly Hills som jeg har fået tilsendt til test! Jeg har længe kigget efter kittet af to grunde; for det første er jeg desværre ikke fan af deres meget hypede traditionelle contour kit og for det andet så synes jeg at cream produkter er meget bedre til konturering. Jeg har før vist hvordan man kan bruge cream stick foundations til at lave kontur her.

Ligesom det originale Anastasia Beverly Hills Contour Kit kommer Contour Cream Kit i en pæn og stilren emballage med seks nuancer og allesammen mulige at tage ud af paletten. Kittet er er i farven Medium som passer til langt de fleste efter min mening – både blege skandinaviske piger som jeg og piger med lidt kulør. Derudover findes der en farve Deep som er god til helt mørke piger og en Light til meget blege piger.

De seks farver er alle på cream form;

 • Banana – lys gullig nuance som er perfekt som highlight også hvis du er forholdsvis bleg.
 • Cream – neutral beige, den matcher min hudfarve perfekt og fungerer derfor fint som en “slettelak” eller til at tone kanterne med.
 • Warm Coral – varm koral farvet cream blush som passer flot sammen med de andre nuancer på selve kinderne.
 • Nude – varm lys karamel nuance som er god til en meget diskret kontur til lyse piger.
 • Cinnamon – varm kanel brun nuance som er god til at skabe en solbrændt contour.
 • Chocolate – varm dyb brun som er god til at skabe ekstra dybe eller markant contour.

Collage0Ovenfor kan I se billeder med og uden Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit – til venstre med kittet og til højre uden. Billederne er ikke taget samme dag, men jeg synes dog stadig det giver et klart billede af hvordan man kan modellere ansigtet med kittet.

 • Jeg har brugt Banana under øjnene, langs oversiden af kindbenet, langs næseryggen, midt i panden, midt på hagen og på amorbuen.
 • Cream har jeg kun brugt lidt for at tone kanten pænt ud under kindbenet.
 • Warm Coral har jeg primært lagt midt på æblekinden og tonet tilbage langs kindbenet.
 • Nude har jeg slet ikke brugt i denne omgang.
 • Jeg har brug Cinnamon mest, den er lagt i en kile på undersiden af kindbenet, rundt op i tindinger og pande, lidt langs kæben, på siderne af næsen og nederst på næsetippen.
 • Slutteligt har jeg bruget en anelse Chocolate for at skabe ekstra dybe, jeg har lagt en lille streg på undersiden af kindbenet og brugt en stor børste med rester fra Cinnamon til at tone det ud.

Collage3Jeg er helt vildt med Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit fordi jeg synes at kontur med cream produkter giver et meget flottere og mere naturligt resultat, samt er lettere at lave flotte resultater med. Måske synes du det lyder mere avanceret end at bruge pudder produkter eller det originale Anastasia Beverly Hills Contour Kit. Jeg vil klart anbefale alle – også nybegyndere – at købe Cream Kittet i stedet, det er meget bedre og lettere at arbejde med!

Creamerne er gode at arbejde med og super pigmenterede. Med nogle gode syntetiske pensler er det nemt at tone dem ud. Personligt kan jeg godt lide at bruge mine Real Techniques pensler til formålet, f.eks. Deluxe Crease Brush til små detaljer, Contour Brush til konturen rundt i ansigtet og under kindbenet og Sculpting Brush til highlight på oversiden af kindbenet. For ekstra holdbarhed kan du stryge en transperant pudder hen over hele ansigtet, sådan fixerer man bedst en cream base.

Eneste minus jeg umiddelbart har kunnet finde ved kittet er at alle farverne er varme – normalt er jeg mest til kolde nuancer når det kommer til kontur og bronzere. Når det så er pointeret så er jeg alligevel ret vild med farverne når de kommer på, det gør nemlig ikke helt så meget at de ikke er kolde når det er cream produkter og samtidig giver det også en flot solbrændt glød til ansigtet.

Kittet kan købes på danske Houseofstars.dk til 599 kroner (normalpris 699 kroner) eller på engelske BeautyBay.com til blot 280 kroner – prisforskellen er temmelig markant og personligt venter jeg gerne en god uge på min pakke for at spare så mange penge. Uanset vil jeg faktisk sige at kittet er pengene værd, selvom det bliver meget pebret hos House of Stars.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

6 kommentarer

 • Fed guide! Har længe været på udkig efter en god contourkit, overvejer bestemt at købe den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Tillgreen

  Hej Rikke,
  I mandags den 10/8 bestilte jeg dette kit hjem fra Beautybay samt nogle Real techniques børster fra lookfantastic.
  I dag, den 19/8 har jeg endnu ikke modtaget nogen af tingene, så jeg vil høre hvordan dine oplevelser med levering fra beautybay og lookfantastic har været?

  Super fin og inspirerende blog du har dig 🙂

  Mvh
  Caroline Tillgreen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Caroline!
   Jeg har endnu ikke haft problemer med hverken Beauty Bay eller Look Fantastic! Har dog én gang ventet omkring to uger på en pakke, men ellers intet – så du skal ikke miste modet endnu!! Du kan læse på deres hjemmeside, hvor mange hverdage man kan forvente det tager. 🙂 Og tak for de søde ord om min blog! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg har set at der er et contour kit som hedder fair, som du ikke nævner. Den ser umiddelbart lysere ud end light. Jeg er en meget lys pige. Altså virkelig bleg, har du nogle erfaringer med fair, om den kunne være brugbar for mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Laura, det er korrekt – der er kommet et kit der hedder Fair efter jeg har anmeldt det! 🙂 Så det er jo super fedt! Jeg tror da helt sikkert det ville være godt til en bleg pige som dig og mig! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Summer Lovin'