11 blush spørgsmål til blush elskeren

Urban Decay Revolution Lipgloss

CollageDenne sommer har Urban Decay lanceret nye høj-pigmenterede lipgloss’ – er de ikke flotte? Der er lanceret hele 14 forskellige farver. Jeg har altid meget høje forventninger til mine Urban Decay produkter og disse seks som jeg har modtaget til test lever klart op til forventningerne – jeg er ret vild med dem! Nedenfor gennemgår jeg farverne fra venstre mod højre:

 • Bittersweet – lys klar lilla
 • Big Bang – klar dyb pink glimmer
 • Savage – klar lys pink
 • Scandal – klar fuchia pink
 • Failbait – støvet lyserød rosa
 • Liar – nude beige med lyserød undertone

Min personlige favorit er Failbait – den er diskret og dog stadig med lidt farve og så elsker jeg nuancen!

Alle seks lipgloss har en cremet forholdsvis tyk konsistens og de glider let på læberne og klistrer næsten ikke. Holdbarheden er desuden ganske udmærket af en lipgloss at være. Som sagt er det nogle høj-pigmenterede lipgloss’, de dækker ikke helt, men dog stadig meget og kun en anelse af din naturlige læbefarve skinner igennem. Personligt er jeg ret vild med denne type gloss, netop fordi den dækker meget, men dog ikke helt – og bedst af alt efterlader de et flot glossy finish!

Derudover er der det flotte typiske Urban Decay design – SÅ flot! Applikatoren er desuden rigtig god, den har en spids oval facon og er let flad, desuden er den fleksibel. Super god og let at bruge!

De nye lipgloss’ fra Urban Decay kan købes i Magasin på Kgs. Nytorv eller på Magasin.dk og koster 150 kroner for 5,1 mL.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

2 kommentarer

 • HeLene

  Jeg kunne godt tænke mig at lave plads til Liar, omend jeg er mest glad for sandhed, så kunne den nok gøre mine læber langt smukkere end sandheden selv :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11 blush spørgsmål til blush elskeren