Dagens makeup - Dansk sommer

GOODIEBOX – bedre end nogensinde før!

 photo DSC03098_zpsktm9tpyo.jpg

Jeg har altid været relativ glad for GOODIEBOX – det er altid spændende at modtage en månedlig overraskelse, ik’?! Dog må jeg være ærlig og indrømme at jeg ikke altid har syntes at boxen var pengene værd… Ironisk nok har det ændret sig fuldstændigt efter at prisen er blevet sat op for abonnementet. GOODIEBOX begrundede godt nok prisstigningen med at der ville være råd til flere lækre og spændende produkter, men ærligt troede jeg bare det var en dårlig undskyldning – det var det heldigvis ikke!!! Jeg er fuld ud tilfreds og top begejstret for GOODIEBOX efter at prisen er blevet sat op.

Den nye pris har været gældende for de tre seneste måneder – samtlige tre GOODIEBOXE har både oversteget mine forventninger og værdien har langt oversteget prisen for abonnementet. Juli måneds box er langt fra en undtagelse, lækre og spændende produkter, god variation af produkter og ikke mindst mange full size størrelser.

 photo DSC03104_zps0alz4llf.jpg

Juli ’15 boxen indeholder – priserne er for full size:

Dejligt med stor variation i produkterne – i boxen er der både noget til huden, solen, håret, læberne og makeup! Faktisk er der ikke ét produkt som jeg ikke synes passer i boxen. Makeup kan jeg altid bruge, så den smukke gyldne illuminater fra Teeez skal jeg nok få i brug. Jeg har længe ønsket mig at prøve en color.bug og så er lilla lige en farve for mig. En solspray kan man altid bruge, hvis ikke herhjemme, så når jeg rejser syd på om en måned. Ganier’s Micellar vand og jeg hørt meget godt om og rejsestørrelsen er rigtig god – så den glæder jeg mig til at teste på rejsen. Så er der læbepomaden som ser helt spændende ud når jeg kigger på hjemmesiden og en god rejsestørrelse mere til brusebadet fra Palmolive.

Jeg har ofte været træt af alle rejsestørrelserne, men når der også er så mange full size produkter i en box, så synes jeg det er ganske glimrende med rejsestørrelserne så man har noget til håndtasken, toilettasken eller håndbagagen. Jeg er i hvert fald godt tilfreds. Bare i full size produkter er der for en værdi over 500 kroner!

Du kan bestille dit eget abonnement HER – boxen koster 159 kroner per måned inkl. alt.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

4 kommentarer

 • Lis

  Et lille spørgsmål; hvordan vil du bruge den “blush” jeg syntes ikke den giver meget farve til kinderne kun lidt glimmer som er lige diskredt nok til mig. Og så er det snyd at du har fået en lilla coloer.bug min er i farven shimmer som er en bronze farvet en med masser shimmer i, så den er meget diskret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lis!
   Selvom det hedder en blush, så vil jeg ikke bruge den som en traditionel blush. Jeg vil i stedet bruge den til at lægge lidt effekt af glød og shine på oversiden af kindbenet som en highlighter, f.eks. under brynet og i inderste øjenkrog og over amorbuen. 🙂 Præcis som en highlighter eller illuminizer! 🙂 Beklager du ikke er glad for din color.bug, det er jo meget individuelt – er helt sikker på at mange er glad for den du har fået netop fordi den er mere diskret!
   Mvh Rike

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Hej! Jeg synes også det var en fin boks denne gang.
  Ville bare lige sige at micellar vand er i en størrelse på 125 ml, så pas på med at putte den i håndbagagen, da grænsen er 100 ml, så du risikerer at de tager den fra dig fordi den er for stor! 😀 :angry:
  Jeg tror det er fordi de allerede laver den størrelse flasker til sine øjenremover etc, så det var nemt at lave en lille 125 micellar. Det ville ju være ærgerligt hvis du ikke fik chancen at prøve den!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har helt ret Helene – tak fordi du lige gør opmærksom på det! Det dur naturligvis ikke at have den med i håndbagagen når man skal flyve! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Dansk sommer