GOODIEBOX - bedre end nogensinde før!

Eylure i Danmark – vipper & bryn

 photo Vipper_zpsj25hwhxw.jpg

Jeg er vild med falske øjenvipper – det er dog ikke for ofte jeg selv får brugt det, og jeg ved det er tilfældet for mange andre danske piger og kvinder også! Mange tror at det bliver alt for voldsomt, mens andre kan bare godt lide det. Falske øjenvipper behøver absolut ikke være for voldsomt, det handler om hvilke vipper man bruger og om de er sat korrekt på og klippet til.

Eylure er et af mine favorit øjenvippe mærker og er nu også blevet lanceret i Danmark – virkelig fedt! Eylure forhandles i udvalge Matas butikker og på Matas.dk. Du kender måske mærket, hvis du tidligere har købt vipperne på f.eks. ASOS, LookFantastic eller Nelly. De kan stadig købes på disse webshops, men Matas forhandler dem altså til nogenlunde sammen priser. Dog forhandler Matas kun fem slags; Naturals, Lengthening, Volume, Exaggergate og Pro-Lash Singles – for et større udvalg bliver man nødt til at shoppe på de engelske shops. Dog synes jeg at det er et rigtig fint og varieret udvalg vi nu kan købe i danske Matas butikker!

Eylure øjevipper er af af rigtig god kvalitet og nogen af de nemmere at sætte på – og så er de jo også bare super flotte! Prisen for vipperne ligger på 60 kroner – bare én tier dyere end Depend som man ellers kan købe i Matas! Absolut pengene værd! 🙂

 photo DSC03036_zpsy1mkzofi.jpg

Derudover har Eylure netop lanceret en masse øjenbrynsprodukter – bryn er virkelig blevet populært de senere år og med god grund efter min mening! Flotte øjebryn kan virkelig gøre en verden til forskel for ens look og kan både være flot sammen med en stor festmakeup eller naturligt med ganske lidt makeup.

Jeg har testet produkterne på billedet ovenfor; Brow Tame & Define Wax, Brow Ink, Brow Pencil og Brow Palette. Alle sammen i farven No. 20 Mid Brown. Jeg var meget begejstret for at prøve produkterne, men er desværre blevet ret skuffet på grund af farven – den er mere varm chokoladebrun end kold aksebrun, som jeg helst vil have det og som ser mest naturligt ud til langt de fleste. ØV!

Først har vi vokspennen, som ligner en tyk lille blyant. Man stryger den over øjenbrynene for at tæmme hårene og give lidt hold. Voksen er forholdsvis blød, blødere end f.eks. Depends Vokspen. Dermed giver den også lidt mindre hold, men er også lidt lettere at bruge – personligt kan jeg godt lide det. Vokspennen koster 80 kroner.

Derudover har vi en almindelig øjenbrynsblyant, med en blyant ende og en børste ende. Spiralbørsten bruger jeg både til at redde brynene igennem med før og efter. Blyanten er ganske udmærket, ikke for blød og ikke for hård, men tilpas så der kommer farve i brynene og det er til at styre samtidigt. Blyanten koster 70 kroner.

 photo Bryn ink_zps6z2l1dvn.jpg

Næst efter har vi Eylure Brow Ink, som ses ovenfor. Den minder mest af alt om en duo touch med en spids ende og en bred ende. Forskellen er blot at den giver knap så meget farve, dog rigelig farve til øjenbrynene. Jeg kan rigtig godt lide de to applikatore – dog måtte den bredde godt være lidt bredere for at det blev hel godt. Synes egentlig at det er et rigtig sjovt og anderledes produkt, men desværre er den ikke super let at bruge og er absolut ikke noget for en “bryn-begynder”! Brow Ink koster 90 kroner.

 photo Bryn pudder_zpssbjsmznl.jpg

Og til sidst har vi bryn paletten, som indeholder en brun voks, en brun mat pudder og en lys gullig pudder til at highlighte med under brynet. Voksen giver ikke super meget hold, men hjælper til at tæmme hårene, mens de to puddere giver rigtig fin farve. Den lyse er ikke for hård, men lysner meget naturligt og er rigtig pæn på huden. Trioen koster 120 kroner.

Generelt udmærket bryn produkter bare super ærgerligt at farverne ikke er super gode! Ud over disse fire brynprodukter har Eylure også lavet permantent brynfarve, skarbeloner, voks til at fjerne hår, blød øjenbrynsblyant, bryngel og brynoile – så der er virkelig mange forskellige produkter til at vedligeholde, sætte og farve bryn med. Er SÅ ærgerlig over at farverne bare ikke lige er i skabet, det holder mig lidt fra at købe produkterne.

Dette blogindlæg inderholder affiliate links.

2 kommentarer

  • HeLene

    ER du også skuffet på farven på trio paletten? Den kunne jeg eller tænke mig at købe om farven er okay, er mørkeblond og kunne bruge en palette til bryn, som ikke fylder for meget, og synes det virker som et plus at den også har en lille highlighter til øjenkrogen og under brynet i samme pakke, så den ville være god at have med i tasken. Hvad siger du? På forhånd tak

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX - bedre end nogensinde før!