Dagens trick - mix mascara børste og formulering

Urban Decay Afterglow 8-Hour Powder Blush

Collage

Jeg har fået tilsendt nogle virkelig lækre nyheder fra et af mine favorit mærker Urban Decay! Deriblandt er disse flotte og virkelig gode blushes. Der findes i alt 12 flotte farver, seks stærke farver og seks mere støvede farver – jeg har modtaget tre af hver.

Først og fremmest er der den flotte indpakning – plastik med metal look-a-like, mærkes som rigtig god kvalitet. Låget lukkes med en magnet. Udseendet er i bedste Urban Decay stil, som jeg personligt er ret vild med.

Selve produktet har en utrolig god pigmentering – det er meget længe siden jeg har prøvet så høj pigmenteret en blush! Derfor skal man naturligvis også passe lidt på når man ligger dem, brug meget lidt af gangen og byg op. Derudover er de meget lette at arbejde med og tone pænt ud på kindbenet.

Nedenfor kan I se de seks farver jeg har modtaget på nært hold:

  • Quiver – mat dyb rød med varm undertone
  • Crush – mat lyserød med varm undertone
  • Bittersweet – mat lilla med kold undertone
  • Rapture – grålilla med shimmer og varm undertone (bedst til mørke piger)
  • Video – mat lysebrun med varm undertone (perfekt til kontur på lys hud)
  • Score – støvet koral med shimmer og varm undertone

Swatch

Generelt synes jeg der er et rigtig fint udvalg af farver – der er seks meget forskellige klare farver og seks forskellige støvede farver. Både varme og kolde nuancer, så der er virkelig en farve for hver en smag. Der ikke kun gode farver til os blege, men også mange gode til mørke piger, hvilket der ellers ofte mangler lidt. F.eks. Rapture, den er super flot, men desværre alt for mørk til mig – det ser meget skørt ud hvis jeg bruger den på kinderne, men den er helt sikkert god til meget mørke piger.

Jeg blev lidt overrasket da jeg så prisen – de koster nemlig 210 kroner, men man får altså også 6,8 gram. Faktisk havde jeg regnet med lidt under to-hundrede for en Urban Decay blush. Når det så er sagt, så er den nu stadig pengene værd og man har hel sikkert en blush der holder i meget lang tid! Afterglow kan købes i Magasin på Kgs. Nytorv eller på Magasin.dk.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens trick - mix mascara børste og formulering