Skønheds produkter jeg ønsker mig...

Rikke tester: cellulite hudpleje

 photo DSC02875_zpsvxdei0e1.jpgJeg har disse tre anti cellulite hudpleje produkter stående i skabet klar til at teste – og nu skal det altså være! Hvis du ikke ved hvad cellulite er, så kender du det måske som appelsinhud?! Appelsinhud, eller cellulite, er en kvinde-ting – det er vores fedt, som sætter sig ujævnt og giver en ujævn overflade der ligner en appelsin. Kunne vi da bare nøjes med strækmærker? Typisk sætter det sig på baller og lår, men det kan også komme på mave, arme og andre steder på kroppen.

Jeg selv har rigelig cellulite på baller og lår, så jeg rigtig kan komme til at teste (desværre!) – men da det har noget med fedtlaget at gøre har jeg ventet lidt med at teste produkterne da jeg, som nogen ved, lige har været gravid og stadig er ved at tabe de ekstra mange kilo. Jeg har dog tabt cirka 2/3 dele nu og tænker at det er ok at gå i gang med at teste og stadig kunne få nogle retvisende resultater.

Der findes et hav af myter omkring cellulite – og ikke mindst hvordan og om man kan komme det til livs. Nogen siger at det har noget med væskeophobninger eller affaldsstoffer at gøre og andre siger det er på grund af dårlig blodcirkulation. Ærligt, så tror jeg måske ikke rigtig på noget af det. Min fornuft siger mig at et hudpleje produkt ikke kan gøre hverken fra eller til, men alligevel håber man jo lidt. Derfor giver jeg disse tre produkter, som jeg har fået tilsendt til test, et forsøg alligevel! Jeg vil forsøge at gå så videnskabeligt til værks som muligt med billeder og mål, men min hypotese er at det nok desværre ikke kommer til at gøre en forskel.

Produkterne jeg vi teste er dem på billedet:

Hvad siger I piger og damer? Er cellulite også noget I har problemer med og hvad har I prøvet for at komme det til livs?

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

11 kommentarer

 • anette

  Masser af vand, sunde olier, tør børstning og hvis det ikke er nok sugekop massage.
  Det virker 100% for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ja jeg har appelsinhud på baller og lår. Ja jeg har prøvet forskellige produkter, og ja jeg er enig i din hypotese: De virker ikke! – desværre. Så hvis jeg skal have stramt tøj på, er shapewear og strømpebukser gode til at “glatte ud”. Produkter bruger jeg ikke flere penge på 🙂 God weekend.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Man kan ikke behandle problemet udefra når det kommer indefra, det er simpelthen bare sådan muskel- og fedtvævet er sat sammen på kvinder. Men at gnubbe området med kaffegrums har faktisk en midlertidig effekt, så hvis man gør det to, måske tre gange om ugen kan du snyde dig til glat hud 😀 produkter mod appelsinhud er simpelthen penge ud af vinduet, men prøv da evt kaffegrumsen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er så mange meninger og ærligt så aner jeg ikke hvad der er korrekt! Så jeg er gået i gang med lidt videnskabelige artikler for at finde ud af hvad der rent faktisk er påvist! Kaffegrums skal hel sikkert også afprøves så!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Tørbørstning, det tror jeg på og måske at nogle produkter og massage kan stramme og plumpe huden op mens man bruger dem, men nok ikke varigt. Har brugt tørbørsten i lang tid og jeg synes det gør en forskel og huden bliver frisk. Men jeg tror det er de færreste kvinder som er helt glatte som barbiedukker på lår og baller? :joy:
  Glæder mig at læse om dine erfaringer. Lidt skøn selv pleje er det jo i hvert fald!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ingen tvivl om at det er skønt med produkter til “selvpleje”! Det kan man ikke tage fra dem! Er i hvert fald spændt på det – endnu har intet virket for mig, heller ikke tørbørstning, men måske gjorde jeg det ikke korrekt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Får vi en update?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise!
   Jeg har tabt mig lidt undervejs og taget billeder hver uge – desværre synes jeg ikke at kunne se en forskel overhovedet. Jeg har ikke brugt super lang tid på at massere det godt ind i huden hver morgen og aften, men dog stadig mere end hvad jeg vil gøre med en almindelig bodylotion! Umiddelbart mener jeg ikke det virker for mig – øv! Desværre!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Rikke, tak for dit indlæg 🙂 . Jeg har selv kastet mig ud i sugekops massage da jeg havde en del appelsinhud på inderlårene. Jeg vil sige at det er ikke forsvundet helt, så nej det har ikke løst mit problem, men det har ihvertfald gjort at det er til at leve med nu, så lidt forskel gør det. Du kan se hvor jeg har fået mine fra, har linket til det, hvis det virker. Kh Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønheds produkter jeg ønsker mig...