Vilde rabatter i hele juni

Fantastiske nye læbestifter: Clinique POP

 photo Collage2_zpsorcvj71p.jpgEr så vild med Cliniques nyeste læbestifter Pop. De bliver markedført som værende læbestift og læbeprimer i én, som skulle få dem til at glide let på læberne og udjævne. Det gør det sådan set også, men kan ikke se den store forskel sammenlignet med andre fugtgivende læbestifter.

Når det så er sagt har de en fantastisk holdbarhed, Clinique skriver selv at de holder i 8 timer – og jeg er helt enig! De holder virkelig godt! Det er kun nødvendigt med én (max to, hvis du er hård ved læberne) opfrisker i løbet af en hel lang dag! Mine læber virker ikke specielt tørre, hvilket ellers normalt er ulempen ved holdbare læbestifer oplever jeg.

Så er der designet, som er virkelig lækkert og så er der farverne som er virkelig flotte! Jeg har fået tilsendt fem af de i alt 16 farver. Fra vestre mod højre af billedet ovenfor har vi;

  • Melon Pop – sart nude fersken farve, flot til varme sommerlooks
  • Beige Pop – nude beige med lyserød undertone, perfekt når fokus er på øjnene
  • Fab Pop – sart kold lyserød, flot til et sart pastel sommerlook
  • Punch Pop – stærk fuchia farve, funky farve når der skal være fokus på læberne
  • Grape Pop – støvet violet, skæv og anderledes farve når læberne er fokus

 photo Collage_zpsahg5e0ex.jpgFaktisk er jeg vild med alle de fem farver og er sikker på jeg godt kan få brugt hver og en til forskellige lejligheder. Jeg har dog mest brugt Grape Pop indtil nu, den er meget anderledes fra de fleste andre læbestifter jeg ejer, i det hele taget på markedet, og er desuden flot hvis man lige dupper lidt Fab Pop på midten.

Læbestifterne koster 190 kroner for 3,9 gram og kan bl.a. købes på Magasin.dk – taget i betragtning af den gode holdbarhed, så synes jeg hel sikkert de er pengene værd! Jeg er fan! Hvad synes I – er de ikke flotte?

Dette indlæg indeholder affiliate links.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilde rabatter i hele juni