Urban Decay Pervision Mascara - et had/kærlighed forhold

Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzer

 photo Collage_zpsbkafeji1.jpgJeg har ligget inde med Too Faced Chocolate Soleil Bronzeren lidt tid nu – og jeg må indrømme at denne bronzer når helt op på højde med min favorit Benefit Hoola Bronzing Powder. Det er en mat bronzer som er lige så fantastisk pigmenteret og nem at arbejde med, samt har en nærmest fløjeslagtig konsistens. En helt igennem fremragende bronzer! …og så fejler indpakningen jo bestemt heller ikke noget, er den ikke flot?!

Der er et lille twist ved denne bronzer, for den dufter lidt sjovt og lækkert – den dufter af kakao! Det skyldes at der rent faktisk er kakaopulver i bronzeren, som både giver duft og eftersigende også bidrager til den gode konsistens. Sjovt ik’? Og stadig funktionel!

Jeg har fået tilsendt bronzeren i farven Dark Chocolate, som er den mørkeste af tre nuancer. Selvom den mørke bronzer her umiddelbart ser alt for mørk ud til mig kan jeg sagtens bruge den så længe jeg er forsigtig med doseringen og fordi den bare er så god og nem at arbejde med så man kan tone den flot ud. De to andre farver hedder Milk Chocolate, som er den lyseste og Chocolate som er den mellemste nuance. Skulle jeg selv have valgt havde det været en af de to farver.

Jeg kunne snilt komme til at genkøbe denne lækre og fantastiske bronzer – dog nok i en af de lysere nuancer for nemhedens skyld! Den kan købes i Sephora i København eller på BeautyBay.com til 205 kroner (fri fragt).

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay Pervision Mascara - et had/kærlighed forhold