Min makeup historie

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome

CollageMåske lod I mærke til den smukke highlighter fra The Body Shop i mine Forårs Ønsker – forleden kom jeg til at købe alle tre og har siden da testet dem. Det der tiltrak mig mest er nok at de er super smukke og så måtte jeg undersøge om de kan hamle op med Nars The Multiple som også er en creme-to-powder highlighter.

DSC02343

Først og fremmest er det et creme-to-powder produkt, dvs. at highlighteren i dette tilfælde er på “stick-form” og dermed cremet, men føles tør når den påføres huden. Jeg kan rigtig god lide denne type produkter når det gælder highlighters og lignende – det giver nemlig en rigtig flot friskhed og ser naturligt ud på huden, samtidig med at den ikke så let smitter af, men faktisk har en rigtig god holdbarhed.

Personligt kan jeg bedst lide at påføre produktet med min ringefinger f.eks. på amorbuen og langs kindbenet, men på større områder kan man også fint påføre den direkte fra beholderen, f.eks. på kraveben og lignende.

Konsistensen af disse highlighting domes er meget let, dog synes jeg det kræver lidt mere arbejde at få farve på huden end f.eks. Nars The Multiple (som jo selvfølelig også er i en helt anden priskategori da de er fire gange så dyre). Det er som om man lige skal arbejde lidt med farven og varme den op før den rigtig giver noget farve – så den skal altså bygges lidt op.

Jeg købte alle tre farver med en intention om at de ville kunne bruges de samme steder i stedet for hinanden som traditionelle highlighters, men det er kun tilfældet med den helt lyse champagnefarvede dome:

  • 01 – champagnefarvet med shimmer. Det er kun 01 som har den rette farve til at bruges som en traditionel highlighter – dvs. på oversiden af kindbenene, amorbuen osv. Læg mærke til hvor flot den lyser op i sollyset på billedet nedenfor.
  • 02 – lyserød/fersken med gyldne pigmenter. Denne skal blandes lidt sammen med en blusher før den er pæn efter min mening – den giver for meget shimmer alene, så jeg lægger den stadig langs kindbenet, men øverst og tonet godt sammen med min blush. Jeg synes ikke den er super god andre steder fordi den giver for meget rødlig farve. Når man gør det på den måde så er de nu også meget flot – læg mærke til hvordan de gyldne pigmenter lyser op i sollyset på billedet nedenfor!
  • 03 – varm bronze med shimmer. Denne kan jeg ikke helt finde ud af hvad jeg skal stille op med – den er for mørk til min blege hud som highlighter og man kan absolut ikke bruge den som bronzer efter min mening fordi den indeholder alt for meget shimmer. Så måske kan den bruges som highlither hvis du har mørk hud?! Derudover så glider den heller ikke på huden lige så jævnt og flot som de to andre – der skal arbejdes og alligevel sætter den sig lidt i klumper, hvilket godt kan fornemmes af billederne nedenfor. Det eneste tidspunkt jeg kan forstille mig jeg for brug for denne farve er når jeg har fået en masse farve til sommer og ønsker at give lidt ekstra bronzer glød.

Swatches

The Body Shop Honey Bronze Highlighting Dome fås i de tre farver ovenfor og koster 100 kroner stykket for 6,5 g på TheBodyShop.dk. Jeg ville nok ikke købe 03, hvis jeg kunne gøre det om, men 01 er en udmærket budgetvenlig highlighter efter min mening – til prisen vil jeg godt anbefale den i hvert fald! Eventuelt også 02 hvis du ønsker at blande den med din blusher for ellers kan den ikke bruges som highlighter desværre. Uanset, så er de nu flotte at have stående fremme nu jeg har dem!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min makeup historie