Ny blog om charterferie!

Nilens Jord Sommer Look 2015

 photo DSC02420_zpsvrws8kfr.jpgForleden dumpede dette flotte sommer sæt ind af døren fra Nilens Jord – farvemæssigt synes jeg det er nogle rigtig flotte sommerlige farver og ikke mindst passende fordi de er afdæmpede. Farverne holder sig flot i de gyldne varme toner. Faktisk var der en lyserød Lipshine med, men den har jeg lige byttet ud med en matchende koralfarvet Lipshine – det andet så bare for mærkeligt ud fordi det ikke matchede.

Nilens Jord Extension Mascara – 149 kroner
Først jublede jeg indeni da jeg så applikatoren, så græd jeg næsten da jeg opdagede hvor tør formuleringen var. Applikatoren havde virkelig potentiale til at gøre denne mascara til noget fantastisk – den er lille og tynd og meget let at komme helt ind til vipperrødderne med uden at ramme andet og samtidig adskille vipperne fra hinanden. Ærgerligt nok at er formuleringen bare lidt tør i det, jeg havde faktisk lyst til at gå ud og hælde vand i mascaraen med det samme. Selv på vipperne synes jeg den ser tør og ærgerlig ud. En tør mascara som denne er nok bedst til piger med sparsomme tynde små vipper da den ikke tynger på samme måde som en våd mascara.

Nilens Jord Chubby Eyeliner, Cobber – 75 kroner
En pæn lille tyk eyeliner med med et gyldent skær – den skinner en anelse, hvilket jeg synes er rigtig flot. Desuden glider den forholdsvis let på øjenlåget og den er nem at styre fordi den ikke er alt for blød – en perfekt mellemting mellem blød og hård konsistens. Den fungerer desuden fint på den våde kant. Holdbarhedsmæssigt er den ganske udmærket – intet vildt, men heller ikke elendig.

Nilens Jord Silky Touch, Soft Cobber – 135 kroner
Virkelig fin og lækker øjenskygge som er rigtig fint pigmenteret. Den er let at arbejde med, lægge på og tone ud og så føles den også rigtig lækker, absolut ikke kalket på nogen måde. Farvemæssigt er denne meget neutral i en fin beige nuance med gyldne undertoner – virkelig flot varm og diskret sommer nuance. Jeg er vild med denne øjenskygge både farvemæssigt og konsistens. Dog kræver øjenskyggen uden tvivl at man bruger en god øjenskyggeprimer under – ellers holder den ikke hele dagen!

Nilens Jord Blush, Peach – 160 kroner
Denne må nok være min favorit blandt alle seks produkter – det sjove karakteristiske Nilens Jord blush udseende og en fantastisk pigmentering. Hvis ikke du før har lagt mærke til Nilens Jord blushes, så tror jeg du har nu, for de er ikke bare ens farvet i beholderen – kan godt lide når der er gjort noget ud af udseendet. Jeg har aldrig før prøvet dem, men det må absolut konstateres er en fejl. Pigmenteringen er hel fantastisk, så pas på ikke at få for meget på af gangen, så er den let at tone ud og ligger flot og naturligt på kinderne. Når man kører alle farverne sammen får man en flot varm ferskenfarve med gyldne undertoner og naturligt shine – så flot!

Nilens Jord Lipshine, Coral – 145 kroner
Jeg har før skrevet om Nilens Jord Lipshine, som er nogle lækre fugtgivende, plejende og semi-dækkende læbefarver – de er ikke sådan rigtig læbestift agtige, som er et stort plus i min bog. Farven er varm orange koral og passer rigtig fint sammen med blusheren.

Nilens Jord Nailpolish, Soft Peach – 100 kroner
Passer perfekt som prikken over i’et på denne sommer look. Først var jeg bange for at neglelakken havde et metalfinish, som kan blive lige lovlig konet – men det er heldigvis ikke tilfældet, den skinner bare rigtig flot fordi den indeholder en hel masse små gyldne pigmenter. Farven er en nude fersken nuance med gyldne undertoner. Desuden blev jeg positivt overrasket over hvor hurtigt den tørrede – fuldstændig mod min forventning.

 photo Collage_zpsqlzauxg0.jpgNedenfor kan I se mit sommer look med de seks produkter fra Nilens Jord. Resultatet blev et fint lyst og sommerligt look, hvor læber og kinder matcher, samt øjne og negle. Eneste minus synes jeg er at mine vipper ser lidt tørre og kedelige ud på grund at mascaraens formulering – lidt øv!

 photo Collage1_zpsxnbwbd1j.jpgDette blogindlæg indeholder affiliate links.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny blog om charterferie!