Urban Decay Naked Skin Concealers - let og dækkende

Dagens tip: Match dine kinder og læber

 photo blush-makeup-tips_zpsugub8uat.jpgDet lyder måske elementært for nogen – og det er det sådan set også – og for andre kan det være noget de gør helt uden at tænke over, men det er det hel sikkert ikke for alle. At matche læber og kinder giver som tommelfingerregel bare det flotteste og mest naturlige resultat. Dette tip, eller råd om man vil, skal man altså blot tage som en retningslinje, ikke som en fast regel – for det mener jeg ikke der findes indenfor makeup-verdenen!

Farverne
Når jeg skriver at man skal matche sine kinder og læber så mener jeg ikke nødvendigvis at man skal bruge samme farve lyserød på kinder og læber, men farverne skal være i “familie” med hinanden. F.eks. en lyserød blush og en lilla læbestift eller lipgloss med lyserøde undertoner – hold farverne enten kolde eller varme. Sætter man f.eks. en varm ferskenfarvet blush sammen med en kold pink læbestift så kan I nok forestille jer lidt af en cirkus-makeup eller lidt 80’er agtigt på den ufede måde.

Intensiteten
I forhold til farveintensiteten så er det sådan set underordnet så længe at farverne matcher. Du kan sagtens sætte en sart blush sammen med en intens læbefarve eller omvendt. Du kan også fint vælge to sarte farver eller to intense farver – sidst nævnte kan dog blive voldsomt og bør derfor være hovedfokus i makeup’en, dermed sagt at øjenmakeup’en skal være meget diskret. Husk at f.eks. en lipgloss som ofte ikke dækker helt, vil kunne se anderledes ud på læberne fordi din naturlige læbefarve skinner igennem. Det betyder også at en lipgloss som måske synes varm kan blive mere kold på læberne og matche fint til din kold-tonede blush.

Læg gerne mærke til billedet ovenfor – læberne er kolde i en lyserød/violet nuance og på den ene side har vi en varm brændt ferskenfarvet blush og på den anden en kold intens blommefarvet blush. Hvad synes I ser smartest ud? Jeg er ikke i tvivl… 🙂

// Rikke

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay Naked Skin Concealers - let og dækkende