Maj favoritter 2015

Flop: bareMinerals Matte SPF15 Foundation

 photo DSC09920_zpsyra3lslc.jpgDe der har fulgt med på min blog noget tid ved nok udmærket hvor vild jeg er med bareMinerals, i særdeleshed deres Original SPF15 Foundation, som jeg har brugt rigtig meget både privat og professionelt – og genkøbt et utal af gange. For et lille års tid siden blev min hud rigtig fedtet med mange urenheder på grund af graviditet, hvilket resulterede I at jeg ville give deres matte version et forsøg – og ja, det har taget mig meget lang tid at danne mig en ordenlig mening om denne, måske fordi man har så høje forventninger til produktet og har svært ved at indse når de så ikke bliver indfriet. I kan læse min anmeldelse af Original SPF15 Foundation og Get Started Kit her.

Jeg var naturligvis ude efter et mat og holdbart finish da jeg købte bareMinerals Matte SPF15 Foundation – for at holde det op mod den prisvindende og meget populære bareMinerals Original SPF15 Foundation kan jeg fortælle at den har et friskt finish med lidt glød og helt uden at se pudret ud, som kan komme til at skinne en del i løbet af dagen hvis man har meget fedtet hud.

Matte SPF15 Foundation giver ganske vist et forholdsvis mat finish når man lægger den – ikke helt mat, men mere end Original SPF15 Foundation. Ærgerligt nok får man lidt en flad fornemmelse når man har lagt den, nok er man ude efter et mat resultat, men det behøver altså ikke at se helt “dødt” og kedeligt ud. Dernæst forventer man af en mat foundation at den kan forblive næsten mat det meste af dagen – det gør Matte SPF15 Foundation altså desværre ikke, man kan faktisk med fordel holde sig til Original SPF15 Foundation, for den gør ingen forskel på den lange bane.

Så har du fedtet hud og vil gerne prøve bareMinerals løse mineral foundation, så vil jeg stadig anbefale bareMinerals Original SPF15 Foundation – ja, faktisk til alle hudtyper. En foundation jeg vil anbefale til hver en tid og til hver en pige eller kvinde. Hvis du har fedtet hud så brug blot en matterende transparent pudder og eventuelt lidt blotting paper i løbet af dagen, som du sikkert havde gjort under alle omstændigheder.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

 

8 kommentarer

 • Linette

  Hej Rikke

  Jeg har efter anbefalinger her på bloggen netop bestilt Bareminerals original foundation, Nars multiple copacabana stift og flere forskellige Real Techniques børster hjem. Jeg glæder mig til at prøve dem!

  Jeg har ikke brugt highlighter før og vil derfor lige læse dit indlæg om highlighting igennem, inden jeg giver mig i kast. Men i hvilken rækkefølge lægger du blush, bronzer og highlighter? Jeg ville umiddelbart lægge highlighter til sidst, men synes det er lidt ærgerligt, hvis stiften bliver misfarvet af de andre produkter.

  Vh Linette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Linette!
   Dejligt at læse min blog kan bruges – og håber du bliver rigtig glad for produkterne!! Det er faktisk meget forskelligt hvilken rækkefølge jeg lægger de tre i, lidt efter humør! Oftest lægger jeg dog min highlighter til sidst, det synes jeg er nemmest – men jeg synes egentlig ikke det gør noget at den bliver blandet lidt sammen med min blush for så er overgangen mere naturlig så det ikke bare ligner tre streger, men at de har naturlige overgange! Så mit svar er bare – gør det du synes bliver bedst!
   God fornøjelse med produkterne… Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie Eella

  Hej Rikke

  Må jeg have lov at komme med anbefaling af en anden mineral foundation, nemlig Youngblood mineral foundation. Jeg bruger den især, når det er “den tid” på måneden og min hud bliver lidt ekstra besværgelig. Der ligger den sig bare så flot og man føler ikke, at det er en maske, man render rundt med. Jeg plejer at finde dem til rimelige priser hos http://www.ren-velvaereshop.dk/naturkosmetik-324/youngblood-mineral-cosmetics-816/ men måske den også kan fås til gode priser andre steder. Bare et tip 🙂

  Sophie E.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa… Mange tak for tippet! Personligt er jeg dog ikke super vild med Youngblood mineral foundation, synes den virker en smule mere kalket i det end bareMinerals! Det er derfor det altid er bareMinerals jeg bruger! Men skønt du har fundet noget der bare fungerer tip top for dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Rikke
  Jeg har lige fundet din blog, og er ret vild med den. Jeg bruger selv youngblood mineral foundation, men overvejer nu at skifte til bare minerals, du skriver så godt om den!
  Men har lige et spørgsmål: Når du bruge den mineral foundation, bruger du så andet? For synes nogle gange ikke den dækker fx. mørke rander under øjnene eller urenheder så godt, men ved ikke, om man så skal have en flydence concealer til, eller hvad man gør?
  Bruger du bare din mineral og ikke andet på huden?
  Og : har du et tip til en god blush/solpudder til lidt farve i ansigtet?

  Kh mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj favoritter 2015