UV-indeks: Tid til at bruge solbeskyttelse

Fantastiske blushes: Max Factor Creme Puff Blush

CollageJeg stiftede allerede bekendskab med Max Factors Creme Puff Blushes tilbage i november i forbindelse med deres 100 års jubilæum. Den gang viste makeup artist Mina Ingerslev de fine blushes frem og jeg blev altså nødt til at se nærmere på dem bagefter. Derfor var jeg heller ikke et sekund i tvivl om at jeg måtte eje alle fire nu da de kom på hylden i min lokale Matas – og så er de ovenikøbet sat ned til en introduktionspris af 79 kroner til og med d. 25. maj, hvorefter prisen bliver 99 kroner.

Har jeg så fortrut at jeg har købt dem alle fire? Der skal lyde et rungende NEJ – alle fire farver er super flotte og kvaliteten er fantastisk! Som bonus fejler prisen intet!

Først og fremmest har Max Factor lavet en super flot indpakning af de nye blushes – meget mere lækker og flot end deres eksisterende blushes som ærlig talt har en kikset plastik indpakning. Max Factor Creme Puff Blush er en bagt blush, hvilket betyder at den har en lækker cremet konsistens selvom den er på pudder-form. Pigmenteringen er super god selvom den umiddelbart ser svag ud på billedet ovenfor, hvor jeg har afprøvet farverne på hånden. Det er blot fordi farverne er støvede – pigmenteringen fejler intet! Det betyder desuden at de er super nemme at arbejde med og man får hurtigt en flot farve på kinderne som er let at tone pænt ud. Absolut begynder-venlig og enhver blush-elskers drøm! Derudover holder de sig pænt på kinderne hele dagen.

DSC02310

Hvis vi kigger nærmere på farverne, så kan det godt være lidt vanskeligt at se forskel – billedet ovenfor er det nemmeste at se farverne på fordi de står ved siden af hinanden og man derfor kan sammenligne dem. Når du står i butikken vil jeg desuden anbefale dig at prøve dem af på hånden først for at finde den rigtige farve til dig da de jo er to-farvede før de kommer på huden.

 • 25 Alluring Rose – en varm brunlig fersken farve og nok den mest farve-givende af dem alle fire.
 • 10 Nude Mauve – en sart nude lyserød farve.
 • 20 Lavish Mauve – en lys støvet violet farve.
 • 05 Lovely Pink – en sart lyserød farve med gyldne undertoner.

Alle farverne indeholder shimmer, hvilket jeg godt kan lide i en blush – det får huden og kinderne til at se friske og ungdommelige ud så længe de ikke skinner for meget. Personligt synes jeg det er lige tilpas i disse blushes. Normalt er jeg absolut mest til kolde nuancer – specielt når det gælder blush, fordi det bare ser mere rigtigt og naturligt ud til mig. Af samme grund overraskede det mig også at Alluring Rose også er en farve for mig. Faktisk er jeg top tilfreds med alle fire farver og jeg tror faktisk at de passer godt til de fleste. Jeg kan faktisk ikke bestemme mig for hvilken af farverne der er min favorit. Så det er blot at beslutte hvilken en man bedst kan lide – eller flotte sig og købe dem alle fire på én gang nu de er nedsat som en start!

Skal du have fat i de budgetvenlige blushes? Jeg er SÅ tilfreds og bruger dem hver eneste dag!

16 kommentarer

 • Yvonne Christiansen

  Jeg kiggede på dem forleden dag i min Matas og jeg købte ingen af dem da jeg var i tvivl om de var svære at lægge på og jeg synes det var svært ift farverne – men efter at have læst dit indlæg så skal jeg da have en af dem. Nu er spørgsmålet bare hvilken farve

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Yvonne! Kan godt forstå du synes det var svært at afgøre hvilken farve – det var en af grundene til at jeg købte alle fire!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har bestilt Nude mauve og Lavish mauve hos Matas.dk og de kommer i morgen. Glæder mig til at prøve dem efter dine rosende ord 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine! Nu skriver jeg godt nok at jeg ikke kan vælge imellem dem – men hvis jeg SKULLE nævne et par stykker så var det netop de to du har købt! Håber du bliver lige så glad for dem som jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Åhh Rikke. Jeg elsker din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej Rikke, tak for en dejlig blog – jeg bruger i høj grad dine indlæg til at navigere rundt i “makeupjunglen”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Line! Sikke en dejlig kommentar at læse… Det er så dejligt og ikke mindst skønt at bloggen kan bruges til noget, det er det jeg ønsker allermest!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina C

  Jeg har også prøvet 2 af de nye rouge, og jeg syntes også, at her får man virkelig valuta for pengene! Alle frverne er flotte, lette at arbejde med og vil klæde de fleste,. Jeg bruger også mest kolde farver, men “Alluring Rose” overraskende bestemt også mig, og den er da også flyttet ind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Carina! Fedt at høre du også synes de er fantastiske – og ikke mindst er enig med mig omkring Alluring Rose, man kan blive positivt overrasket nogen gange!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Katrine

  Jeg kiggede på dem i matas, men købte dem ikke da de af en mærkelig grund ikke stod til 80 kr ligesom på deres website.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Hej Rikke

  Efter dit indlæg løb jeg ned i Matas for at se på de flotte farver. Jeg prøvede dem alle på hånden, men jeg synes desværre at der er for meget shine/glimmer i dem:(
  Normalt kan jeg godt lide lidt shine, men jeg synes det så voldsomt ud på min hånd, så derfor turde jeg ikke købe en.

  Jeg synes det er så svært at finde en ordentlig blush!

  Men ellers elsker jeg at følge din blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jannie!
   Ked af at jeg har forårsaget en unødvendig tur i Matas – det kan være vanskeligt at fange shimmer på billeder så det er 100 % virkelighedstro, men jeg gør hvad jeg kan! 😉 Derudover er det jo også smag og behag – jeg kan nemlig rigtig godt lide mængden, jeg synes virkelig det giver et friskt resultat på kinderne! Mon ikke du kan få lov at prøve dem på kinderne næste gang du er i Matas?! Skal det helst være en mat blush? Jeg er f.eks. ret vild med disse fra Clinique og de indeholder ikke rigtig shimmer: http://rikkesmakeupblog.dk/2014/10/fantastiske-blushes-clinique-cheek-pop/
   Dejligt du stadig har lyst til at følge med! 🙂
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jannie

   Haha det går nok, jeg skulle alligevel have nogle andre ting. Synes bare de så så fine ud at jeg blev helt vild 🙂
   Måske skulle jeg prøve at give dem en chance til og se på dem. Men de stod ret højt oppe på standeren og med min højgravide mave var de lidt sværre at nå hehe..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe – ok! Hvis du har lyst, så giv dem en chance… 😉 Jeg kan tydeligt huske besværet ved at være højgravid (min dreng er kun 7 uger i dag)! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UV-indeks: Tid til at bruge solbeskyttelse