Favoritter: Nude læber

Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation

CollageUrban Decay har lanceret en ny foundation på pudder-form, Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation – kunne de ikke have fundet på et længere navn?! Jeg er blevet mere og mere glad for kompakte foundations på det seneste – de er så nemme at bruge og ikke mindst nemme at have med i tasken! Det er dog ikke nødvendigt at have denne med i tasken, for den holder nemlig super godt og ønsker du en mat finish foundation, som også forbliver mat i løbet af dagen, så er denne pudder foundation helt sikkert noget for dig!

Først og fremmest er der jo emballage og indpakning, som kan ses på billedet ovenfor. Virkelig flot og “Urban Decay-agtig” som jeg elsker! Beholderen kommer i en fin lille lilla pose, som får den til at virke eksklusiv – men ærligt så ved jeg ikke helt hvad den skal bruges til! Lidt spild af ressourcer efter min mening.

Jeg er ret glad for denne foundation – og den skal hel sikkert nok hurtigt blive brugt. Jeg er fan af denne foundation fordi:

 • Dækevnen er super – den kan bygges op til knap fuld dækevne. Selvom man bygger den op og bruger meget foundation ser den ikke klumpet eller unaturlig ud. Er man ikke til fuld dækevne, kan man også sagtens lægge et tyndt fint matterende og ujævnende lag.
 • Holdbarheden er virkelig god – den holder nemlig hele dagen og aftenen uden at min fedtede hud kommer til at skinne. Når jeg bruger denne foundation bruger jeg ingen pudder for at mattere ansigtet på noget tidspunkt af dagen – har man meget fedtet hud kan jeg dog ikke garantere det ikke bliver nødvendigt.
 • Finish er helt mat – og grundet den super gode holdbarhed så forbliver den mat hele dagen, hvilket jeg absolut ikke havde forventet! Virkelig godt gået af Urban Decay.

Grundet dækevnen, holdbarheden og det matte finish er det dog nødvendigt at tilføre lidt liv tilbage til ansigtet – jeg bruger både bronzer/kontur, blush og highlighter.

Urban Decay skriver desuden at deres pudder foundation er anderledes fordi den ikke føles tør på huden – og det er sådan set rigtigt nok, dog vil jeg absolut ikke anbefale den til dig med tør hud da den får tør hud til at se endnu mere tør ud.

Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation kan også bruges våd – eller det er hvad Urban Decay skriver i hvert fald, for jeg vil absolut ikke anbefale dig at gøre det. Først og fremmest er det vanskeligt at lave en pæn og jævn hud med produktet på en fugtet pensel, derudover ødelægger vandet også din foundation lidt så det ikke er let at bruge den medfølgende svamp til tør-brug efterføglende.

Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation kommer i 14 nuancer og Urban Decay har tilmed udviklet et nyt face match system så det er lettere at finde den rette nuance – også selvom man shopper online. Nedenfor kan I se farverne – øverst har vi en indikator af hvor lys eller mørk farven er og nedenunder står farvens undertone. Jeg selv bruger Fair Neutral – og mit gæt er Light Neutral når jeg lige får lidt kulør til sommer.

urban-decay-naked-skin-ultra-definition-powder-foundation-shades

Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation forhandles i Magasin og lidt billigere på FeelUnique.com – vejledende udsalgspris er 260 kroner.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

4 kommentarer

 • Rikke S.P.

  Hej Rikke

  Ved du tilfældigvis hvordan denne er ift. Shisheido’s Pureness Matifying compact? Jeg har nemlig brugt dette mærke i et lille års tid, og har egentlig været ret godt tilfreds med den ift. alle andre foundations jeg har prøvet. Dækkeevnen er dog ikke super god, og den mest lyse farve den kommer i, er stadig for mørk til mig. Men den er trods alt bedre en flydende foundations – de falder simpelthen af mig efter to timer.
  Så: tror du denne pudder foundation fra UD vil kunne gøre det samme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke
   Jeg har desværre ikke prøvet den du nævner fra Shiseido og kender i det hele taget ikke noget til den – beklager. Umiddelbart tror jeg den vil gøre det samme, men formentlig med en bedre dækevne og jeg tror at farven fair neutral burde være lys nok (har ikke brugt den på nogen endnu hvor den var for mørk, den er nemlig meget lys).
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Rikke. Tusind tak for en rigtig god blog, som jeg er super glad for at følge med i, og dine anbefalinger og tips er stærkt værdsat. Også denne omkring Urban Decay Powder Foundation. Men den lille svamp der er med er jo lynhurtigt brugt og slidt. Hvad bruger du til at opføre den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kh Hej Julie!
   Selv tak fordi du læser med… 🙂 Og tak for de rosende ord! Svampen kan du vaske med noget shampoo; påfør med vand og “kram” den ren til der hverken er mere produkt eller sæbe i svampen. Heldigvis er det et tørt produkt så den bliver ikke lige så hurtig en bakteriebombe som havde det været et creme produkt! 🙂
   Kh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter: Nude læber