Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation

Sommernegle: CND Vinylux Garden Muse Collection

 photo Collage_zpsidwrvtp8.jpgCND gør det gang på gang – lancerer den ene flotte kollektion Vinylux neglelak efter den anden! Sommerkollektionen 2015 Garden Muse er absolut ingen undtagelse – den er drøn flot og indeholder seks nye stærke sommerlige farver, perfekt til weekendens fantastiske forsmag på sommervejret. Og som om det ikke skulle være nok, så udlodder jeg hele kollektionen, plus lidt ekstra, lige HER – så skynd dig ind og deltag i konkurrencen.

Om muligt er jeg blevet ekstra glad for mine CND Vinylux neglelakker efter jeg er blevet mor – min lille dreng på tre uger er nemlig noget utilregnelig, så det er yderst vigtigt at min neglelak kan tørre meget hurtigt i tilfælde af han bliver pylret. Derudover har jeg heller ikke helt så meget beauty-tid som tidligere, hvorfor en holdbar neglelak også er perfekt, så jeg ikke behøver skifte lak hveranden dag! CND Vinylux tørrer på knap 10 minutter og holder knap en uge på mine negle.

Nedenfor gennemgår jeg farverne fra venstre mod højre (se billedet ovenfor):

Butterfly Queen – en drøn flot dyb fuchia pink glimmer lak som virkelig fanger øjnene, det er næsten umuligt at få en reel idé om hvor flot den er ud fra billedet, den skal ses live!

Crushed Rose – denne lak er en støvet pink uden shimmer eller glimmer, blot et flot cremet finish.

Beckoning Begonia – er en lys lilla/lyseød nuance med shine, som får lakken til at lyse flot op.

Wisteria Haze – denne lak er min favorit, det er den jeg har på lige nu og på billedet ovenfor. Nuancen er en stærk pastel lilla uden shimmer, men med et flot cremet finish. Jeg elsker den!

Lost Labyrinth – farven synes jeg er svær at beskrive den indeholder en masse shimmer som får den til at changere i turkise nuancer, lidt grøn og lidt blå. En virkelig flot farve som minder mig lidt om solskin og et turkis hav syd på.

Reflecting Pool – er en lys blå nuance med cremet finish, jeg elsker blå neglelakker!

Neglelakkerne koster normalt 125 kroner stykket for hele 15 mL, hvilket er noget mere end en normal størrelse neglelak – dertil behøver du også CND Vinylux Weekly Top Coat som koster det samme! På Minta.dk kan de dog købes for 95 kroner stykket.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Urban Decay Naked Skin Ultra Definition Powder Foundation