Sommernegle: CND Vinylux Garden Muse Collection

Sommerglød: Sephora Baked Sculpting Trio – Sultry

CollageI det skønne solskin der har været på det seneste – i hvert fald her i Herning området – så får man jo lyst til at skabe lidt sommerglød til ansigtet! Det er lige nøjagtigt hvad jeg får af den nye Baked Sculting Trio i farven Sultry fra Sephora som lanceres som en del af Sephoras sommernyheder til maj 2015 som jeg har fået tilsendt til test. Jeg er helt vild med denne trio og det kunne meget vel ske at jeg bliver nødt til at have flere farver til min samling – Sephora Baked Sculpting Trio fås i alt i 4 forskellige farver.

Selvom jeg godt ved at Sephora laver mange gode produkter til pengene – så er det alligevel aldrig med de helt store forventninger når jeg tester Sephoras produkter. Jeg er dog blevet meget positivt overrasket over denne contouring trio, som jeg er virkelig glad for! Pigmenteringen er super god og man skal altså lige passe lidt på ikke at få for meget farve på penslen – desuden er den super let at arbejde med og tone flot ud og farverne sammen. Størrelsen på paletten er god og det er muligt at få en passende størrelse pensel ned i de tre farver. Og til sidst så er farverne bare rigtig flotte.

Trio’en kan bruges til at skabe kontur og farve i ansigtet – jeg lægger den brune bronzer lige under kindbenet og langs hårgrænsen op på tindingerne, lige under kæben og på siderne af næsen. Den røde blusher har jeg lagt på og langs kindbenet og til sidst har jeg lagt den lyse highlighter på oversiden af kindbenet, på amorbuen og næseryggen.

Farverne i trioen Sultry er indbegrebet af sommerglad for mig:

 • Bronzer – semi-mat brun bronzer
 • Blush – varm karamel rød blush med shimmer
 • Luiminizer – lys gylden sandfarvet highlighter med masser af shimmer

Farverne er lige som de skal være efter mit hoved – en bronzer som er næsten mat og som ikke er alt for chokoladebrun, en blush med lidt shine så kinderne ser levende ud og til sidst en highlighter som reflekterer lyser og får ansigtet til at lyse op!

Som sagt er Sephora Baked Sculpting Trio en del af deres sommernyheder som lanceres om et par uger til maj 2015. Prisen ligger på 140 kroner – og er alle pengene værd, man får både bronzer, blush og highlighter i én og så er kvaliteten af produktet virkelig god!

4 kommentarer

 • Helene

  Halløj ☺
  Jeg er først lige begyndt at bruge blush, bronzer og highlighter, og må indrømme at jeg stadig synes det er en anelse svært at få det til at nogenlunde naturligt ud. Men desværre oplever jeg ofte at det på en måde føles som om makeuppen ‘forsvinder’ fra ansigtet, trods Oriflames pudder til at fæstne med. Hvad er din hemmelighed?? Og tak for nogle gode anmeldelser, jeg har købt flere produkter pga dine anmeldelser. Så keep op the good work ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helene…
   Det kræver lidt øvelse, men hvis man selv er lidt kritisk overfor det man laver skal man nok kunne forbedre det med tiden – vi skal jo alle starte et sted! 🙂
   På mig og alle andre forsvinder der lidt i løbet af dagen – men husk ikke at røre ved ansigtet når makeup’en først er lagt!! Derudover så husk at arbejde godt med produkterne, så de sidder godt på huden og brug evt. en fixing spay – læs evt det her indlæg: http://rikkesmakeupblog.dk/2015/01/5-tricks-til-en-holdbar-makeup/
   Fedt at høre – har du så også været nogenlunde enig i mine anmeldelser indtil videre? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Jensen

   Hej igen

   Ja indtil videre har jeg været pænt enig i dine anmeldelser. Brow kittet fra Oriflame er blevet til en stor favorit, men er også enig i dine beskrivelser af de ‘dårlige’ produkter fra samme. Bla. creme øjenskyggen, det var en knap så god fornøjelse. Det var bare noget afdet jeg var enig i. Kan rigtig godt lide at du bruger både billige og lidt dyrere makeup. Det gør det nemt at vælge hvad man har økonomi til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cool – fedt at læse! Oriflame kittet er altså også bare fantastisk! 🙂 Altid fedt at læse lidt feedback.. Ha en skøn dag Helene! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommernegle: CND Vinylux Garden Muse Collection