Forårs ønsker

Flotte og lækre nyheder fra Rimmel

 photo collage_zpshatuamwv.jpgÆrlig talt har Rimmel aldrig sagt mig det helt store – har aldrig rigtig haft noget makeup som jeg synes var specielt spændende og godt eller modsat noget som var helt elendigt! For et par uger siden modtog jeg så en pakke med nogle nyheder fra Rimmel som rammer butikkerne i dag, nemlig fra uge 18! Og her er virkelig nogle spændende nyheder – samtlige nyheder fangede nemlig min interesse så dem vil jeg absolut ikke snyde jer for. Der er både nye lækre lipgloss’, en ny volumen mascara, nye farver neglelak og nye illuminizers.

Den nye lipgloss fra Rimmel hedder Oh My Gloss! og fås i otte flotte og forskellige farver – her kan I se fire af dem. Disse lipgloss er nok min favorit af de fire nyheder og hel sikkert dem som allerede er blevet brugt mest flittigt! Jeg er vild med gloss’en fordi den giver læberne et virkelig flot og glansfuldt look og så føles den bare virkelig skøn når man smører den på læberne – jeg føler mine læber virker fugtede og klistrer næsten ikke selvom den faktisk holder ganske udmærket på læberne.

Farverne nedenfor er (fra venstre mod højre):

  • Go Gloss #530 – koral med shimmer
  • Ooh La La #500 – dyb klar rød
  • Glossaholic #150 – sart cremet lyserød
  • Snog #330 – cremet grålilla

Personligt er jeg mest til de to kolde nuancer Glossaholic og Snog – men når jeg er ude i et mere varmt forårs look så er Go Gloss altså også virkelig flot!!

Det bedste af det hele er næsten at de normalt kun koster 60 kroner stykket – og lige nu som introduktionspris i Matas kan de fås til bare 45 kroner, så jeg kunne egentligt godt finde på at anskaffe mig de resterende fire farver. Alternativt kan de også købes på Asos.com til 55 kroner og de har forhandler hele 12 farver.

 photo Lipgloss_zpssqmsjtjh.jpgRimmel lancerer også en ny volumen mascara Wonder’full Wake Me Up Mascara som bl.a. indehold E-vitamin og agurkekstrakt – ja, den dufter faktisk lidt af agurk synes jeg, men kan ikke finde ud af om det bare er indbildning. Jeg kan godt lide mascarabørsten på grund af udformningen, som buer ind op midten så det er nemmere af komme ind til rødderne af vippere, dog er den lige en anelse stor så man kan altså let komme til at ramme ved siden af (husk først af fjerne mascara på huden når den er helt tør). Konsistensen gør det let at bygge vipperne op til masser af volumen og det er let at få dem til at bue. Eneste store minus er dog at det tager lang tid før mascaraen tørrer helt – hvilket jeg synes er ret irriterende.

Mascaraen koster 99 kroner og fås både i Black, som den på billedet og Extreme Black.

 photo Mascara_zpsaycx1o5v.jpgMåske kender du allerede Rimmels 60 Seconds Super Shine neglelak som er en ganske udmærket budgetvenlig neglelak. Der lanceres nu 18 nye farver, hvoraf de ni er udvalgt i samarbejde med Rita Ora (det er Oh My Gloss! forøvrigt også)! Jeg har endnu ikke prøvet de nye lakker, men farverne er i hvert fald virkelig flotte og sommerlige – og ikke mindst designet på lakkerne!

Neglelakkerne koster 40 kroner stykket – dog er de lige nu på tilbud i Matas til 30 kroner.

 photo DSC02142_zpsbw6knihm.jpgTil sidst har vi de tre nye highlighters eller luminizers Good to Glow som kommer i tre forskellige farver. Konsistensen er ret tynd og de har masser af shimmer så de skinner flot i lyset. Det er nemmest at bruge lidt af gangen og bygge den op for at få det flotteste resultat. Personligt bruger jeg kun ganske lidt – jeg trykker en lille klat ud på håndryggen og dupper så lidt på oversiden af kindbenene og amorbuen med en ringefinger. Man kan også give næseyggen, højdepunktet under brynet og kravebenene en tur. Vil man gerne give sin foundation mere glød så kan man desuden blande lidt Good to Glow i sin foundation så hele ansigtet får masser af glød og shine.

Farverne er (fra venstre mod højre):

  • 001 Notting Hill Glow – meget lys kold og sart lyserød
  • 002 Piccadelly Glow – lys fersken
  • 003 Soho Glow – lys bronze

Personligt er jeg mest til Notting Hill Glow fordi jeg er kold og meget lys – men er man ude i at mere varmt solbrændt forårs look så er de to andre virkelig også fine!

Highlighterne koster 70 kroner stykket og med mindre du bruger meget af gangen eller bruger den på hele kroppen så har du virkelig til lang tid da der er 25 mL i tuberne.

 photo Glow_zpsfzvmfvns.jpgSå alt i alt fire virkelig spændende nyheder fra Rimmel – jeg er ret vild med det hele, men som sagt i særdeleshed Oh My Gloss som jo også er på tilbud i Matas lige nu!

Dette blogindlæg indeholder affiliate et link.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs ønsker