Giveaway - CND Vinylux Garden Muse

Favoritter: Nude læber

 photo DSC02006_zpsemjg0zvj.jpgNude læber er og bliver populært – nogen er måske ved at have fået nok af det, men det er jeg altså ikke! Dette skyldes nok særligt fordi jeg normalt bruger mest krudt på en flot øjenmakeup, som så ikke skal “overdøves” af for stærke læber! Jeg har her fundet mine seks favoritter som jeg griber ud efter når jeg skal lave flotte nude læber. Det er vigtigt for mig at læbefarven ikke bliver “syg” at se på – derfor er der generelt lidt lyserød undertone i mine favoritter da det giver liv og naturlighed.

Bemærk lige de nye smarte feature med direkte links til produkterne via de lyserøde cirkler på billedet ovenfor… Smart ik’?! 🙂

Urban Decay Naked Ultra Nourishing Lipgloss, Walk of Shame – 150 kr
Denne gloss er nok min umiddelbare favorit af tre grunde; 1) farven er en rigtig flot nude med et sart skær af lyserød, 2) den efterlader et flot jævnt og naturligt finish på læberne med lidt diskret gyldent shimmer og 3) samtidig så giver den fugt og beskyttelse til læberne. Derudover synes jeg den dufter dejligt af eukalyptus.

glominerals Gloss, Pink Blossom – 149 kr
Denne lig gloss er en flot støvet lyserød nude nuance med lidt shimmer som hjælper til at få læberne til at se jævne ud – super flot og feminin.

Oriflame The ONE Power Shine Lip Gloss, Nude Reflection – 112 kr
Som navnet på denne gloss antyder er den spækket med en masse lysreflekterende pigmenter som giver masser af shine – derfor nok også mere passende til festlige lejligheder end de andre to lip gloss. Farven er lidt mere beige nude, men dog stadig med en snert af lyserøde udertone.

Gosh Forever Lip Shine, 002 Sweet Moments – 90 kr
Denne wannebe “chubby stick” er faktisk en dækkende læbestift, som skal skrues op og er lidt tyndere end de traditionelle og dermed lettere at lægge præcist. Den giver en masse fugt og shine til læberne og farven er en flot cremet nude nuance igen med en lyserød undertone.

Max Factor Colour Elixir Lipstick, Simply Nude – 90 kr
Læbestiften her er en traditionel dækkende læbestift som giver fugt til læberne. Farven er ligesom den forrige en flot cremet nude nuance med lyserød undertone. Nuancen er helt ny og blev lanceret i uge 13 i forbindelse med Max Factors 100 års jubilæum – en hel perfekt nude farve som kan bruges af de fleste.

Clinique Long Last Lipstick, Kiss the Bride Honeymoon – 190 kr
Denne læbestift er en del af Cliniques “Kiss the Bride” brude kollektion. Nuancen er nude med lidt metallisk finish og shine, den er semi-dækkende. Desuden giver den god fugt til læberne.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

3 kommentarer

 • Chris

  Elsker også nude læbestift og har lige købt min den første.
  Den er fra MAC og hedder Cherish. Dertil bruger jeg læbeblyanten Whirl og for at få lidt glans bruger jeg lipglossen C-thru…
  Super flot sammen….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved det er en fejl – men jeg ejer endnu ingen MAC læbestifter! Men det kan være det er netop dén jeg skal have fat i som den første… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chris

   Det kunne da være en oplagt mulighed nu du er glad for nude. Men tjek den ud på Pinterest 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway - CND Vinylux Garden Muse