Flotte og lækre nyheder fra Rimmel

Clinique Anti Blemish Solutions BB Cream SPF40

 photo DSC01617_zpsgmuxxtuc.jpgLige nu har Magasin.dk 20 % rabat på alt fra Clinique (samt en masse andet godt) torsdag, fredag og lørdag – så hvilken bedre andledning til at skrive en anmeldelse af den nye BB cream fra Clinique fra deres Anti-Blemish Solution linje. Hvis du allerede kender Cliniques “gamle” BB Cream så kan jeg godt afsløre at konsistensen er en helt anden, men jeg er mindst lige så begejstret for denne som har overrasket mig meget positivt. Har du meget ujævn hud f.eks. på grund af akne, så bliver du hel sikkert også glad for Clinique Anti-Blemish Solutions BB Cream SPF40. Som bonus har den en ekstra høj solfaktor – nemlig SPF40.

Konsistensen & dækevne
Jeg blev ikke specielt begejstret da jeg så hvor tyndflydende BB creamen var – generelt er det bare ikke den type foundations jeg er til, af den simple årsag at de sjældent dækker ret godt, og det er hvad jeg ønsker af en foundation. Den virker faktisk ret vandet! Jeg er heldigvis blevet klogere for den dækker nemlig rigtig godt og nemt alle de små sår og rødme jeg har i huden. Derudover så er konsistensen så let at det faktisk ikke føles som om man har foundation på. Jeg tror det er første gang jeg har oplevet en flydende foundation som er så let og som dækker så meget samtidig. Fantastisk!

 photo DSC01620_zpsgecyuyhx.jpgFinish
Som det kan ses på billedet nedenfor lægger BB creamen sig let på ansigtet og efter lader et naturligt “dewy” finish. Læg desuden mærke til hvor godt den dækker og udjævner min hud. Jeg synes virkelig huden bliver lækker og flot at se på, dog bliver jeg nødt til at mattere lidt i dele af ansigtet – primært t-zonene, dvs. pande, næse og hage – fordi min hud er fedtet og fedter mere i løbet af dagen. Nu er den jo en del af Anti-Blemish linjen og det akne jeg har, lægger den sig flot på og jeg er ikke et sekund i tvivl om at den tyndflydende konsistens også får den til at lægge sig flot og naturligt på en svært ramt akne-hud. Den sætter sig ikke sådan i bumser og sår fordi den er så tynd og får ikke huden til at se tør eller skallet ud. Det betyder selvfølgelig også at man bliver nødt til at bruge lidt pudder for at mattere huden en anelse med mindre man i forvejen har tør hud eller ikke fedter i løbet af dagen.

På billedet har jeg brugt farven “Light”.

 photo Collage_zpsbbdtjnfx.jpgHoldbarhed
Eneste minus ved den nye BB cream er holdbarheden – det er ikke fordi den er specielt ringe, men det er altså heller ikke nogen wauw-oplevelse man står med sidst på dagen når vi taler holdbarhed.

Pris
Normalprisen for denne lette og dækkende BB cream er 245 kroner på Clinique.dk og hos din nærmeste forhandler. Dog kan I som sagt købe den med 20 % rabat på Magasin.dk i disse dage – dvs. 196 kroner!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

4 kommentarer

 • Sara

  Sikke en forskel på din hud! Jeg døjer selv med rødme ved mine kinder, men har tør hud. Ville den her gå?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sara!
   Ja, den gør en stor forskel på min hud… 🙂 Tror hel sikkert du bliver glad for den så selvom den ikke lige er målrettet dit “hudproblem” – den giver god fugt! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sasha

  Imponerende, det ser godt nok flot ud!
  Hvordan har du lagt den? Jeg tænker både på hvordan du har ‘forberedt’ huden og med hvilke redskaber (pensel, svamp)?

  Og så vil jeg lige sige at jeg synes det er helt vildt sejt at du har lavet så mange blogindlæg efter du har født (stort tillykke i øvrigt!), forestiller mig at det i sig selv kan være tids- og energikrævende at køre en blog. Mange tak for en god, ærlig og brugbar blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sasha!
   Ja – synes virkelig også den gør det godt og ikke mindst på billederne! 🙂 Jeg har brugt en almindelig fugtighedscreme inden jeg har lagt min BB Cream (hvilken præcist husker jeg desværre ikke). Creamen er lagt med min Real Techniques Buffing Brush: http://rikkesmakeupblog.dk/2014/03/real-techniques-core-collection-kit-hypen-vaerd/ – og så har jeg simpelthen “buffet” den ind i huden med cirkulære bevægelser! 🙂
   Og mange tak – jo, det tager hel sikkert noget tid at blogge, men jeg elsker det også og det er nok derfor jeg kan blive ved trods min tid til bloggen ikke er den samme som før! Tiden er altid lidt til låns 😉 Tusind tak for de søde og rosende ord – det er skønt at læse kan du tro!!
   Ha en dejlig aften og weekend Sasha!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flotte og lækre nyheder fra Rimmel