Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette - eller Blush!

Maria Nila Palett Colour Refresh – Pink Pop x White Mix

 photo Collage_zpsdlvizit7.jpgDet er ikke første gang jeg viser Maria Nila Colour Refresh farvet hårkur frem – jeg selv har testet Vivid Violet og Hazel Brown – og nu har min smukke eks-frisør veninde Line været i gang med at teste og blande Pink Pop og White Mix. Jeg er helt vild med resultatet, synes det er blevet så flot!

Line har i forvejen helt lyst hår, som det måske kan anes i hovedbunden på billedet ovenfor. Derfor valgte hun at blande White Mix i den ellers meget kraftig lyserøde Pink Pop for at få et lysere resultat. På billedet her er blandingsforholdet 1:3, f.eks: 10 pump Pink Pop og 30 pump White Mix. Hun lod det trække i cirka 5 minutter og ovenfor ser I det flotte resultat!

Line påførte med vilje kun farveblandingen i længderne og ikke helt ned i hovedbunden for at bevare den naturlige dybde i håret – et trick jeg helt sikkert tager med mig når jeg bruger en af de meget farvede hårkure igen!

Der findes også mange andre spændende farvede hårkure fra Maria Nila. Én hårkur koster 219 kroner for 300 mL på MariaNila.com. Ønskes en dybere anmeldelse og vejledning af hvordan farverne bruges så læs mit indlæg her.

Hvad synes I om resultatet?

 

14 kommentarer

 • Julie Simper

  Det ser godt nok fint ud! Jeg har også selv helt lyst hår, og ville gerne prøve at farve det for at der skete noget nyt 🙂 Er farven så helt væk efter et par hårvaske? Er lidt bange for at man kan se forskel i håret bagefter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linette

  Jeg får lavet lyse striber i mit mørkeblonde hår. Tror du, at jeg kan bruge eksempelvis Golden Blonde eller White Mix til at lysne udgroningen, så den lyse effekt kan holde længere? Det ville være dejligt, hvis man på deres hjemmeside kunne se, hvordan de forskellige farver ser ud i hhv. lyst og mørkt hår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Linette!
   Tror det bliver vanskeligt nogensinde at lysne hår med farvede hårkure – om det så er Maria Nila eller et andet mærke, desværre! White Mix er desuden mest tiltænkt som en blandingsfarve, hvis man gerne vil have en lidt lysere farve, men burde ikke kunne lysne hår alene. Det eneste jeg tror du kan gøre ved din udgroning er f.eks. at bruge Pearl Silver til at gøre den mere kold. Jeg er ikke frisør eller på nogen måder hårekspert, men tror desværre ikke det kan lade sig gøre.
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Jønsson

  Hej Rikke jeg synes faktisk det ser meget frisk og sommerligt ud. Må jeg få at vide hvilken mascara modellen på billedet har på 🙂 ml

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  !!!!!!!! wOW.. Det er jo sindssygt smart. og flot! Du har jo ret mørkt hår – fungerer det også deri? Jeg må prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna Torstensson

  Hej hej! Jag är svensk, hoppas det funkar 😛 Jag har precis beställt pink pop och white mix nu! Jag undrar hur länge ni hade det i håret? Jag är lite feg så jag vill ha en effekt men inte för mycket 😛 Tack! :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camillakirstine@hotmail.com

  Hej Rikke!
  Jeg overvejer kraftigt at investere i en af disse hårkure. Jeg har dog afholdt mig fordi jeg simpelthen ingen anelse har om hvilken farve jeg bør vælge. Umiddelbart tænker jeg det skal være enten ‘sand’ eller ‘golden blond’, men jeg frygter det bliver gulligt.. Min hårfarve er i forvejen lidt af et helvede pt. Jeg har mørkblondt hår og længderne er lysnet en smule. De er dog efter en ferie blevet grønlige i farven og det er jeg mere end træt af. Jeg tænkte derfor også at hårkuren i denne forbindelse kunne hjælpe til en opkvikker og endda måske fjerne det grønne skær? Savner lidt at der på Maria Nilas hjemmeside kan findes en guide til farve ift. den farve man har pt. Kan du hjælpe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla!
   Hvis du ønsker at det bliver koldt frem for gulligt – så ville jeg eksempelvis gå efter Pearl Silver! Den grønlige farve kommer bl.a. efter chlor, hvis du har været meget i poolen. I forhold til netop dette ville jeg konsultere en frisør – det ved de mere om! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hej …
  Jeg tænker på at blande silver og pink sammen .. Jeg har lyst hår lig pt. Hvordan tro du det vil bliv ?? Og vil nok gør det samme som du skriver med ikke at ha den pinke farve for tæt på bunden … men måsk mere silver der …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Charlotte!
   Beklager rigtig meget det sene svar – travlhed og syge unger! Altså det er jo lidt vanskeligt at svare på – jeg tænker da det vil blive super cool, men spørgsmålet er jo hvad du har af forventninger til resultatet. Skal det blive helt lyserødt/pastel eller skrig ping? Lyder som en cool blanding med silver og pink!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette - eller Blush!