Barsels favoritter

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo

 photo Collage_zpsaysbxwja.jpg

Selv i en minimal dagmakeup så er mine øjenbryn altså én af de ting som jeg gerne vil bruge et par minutter på – derfor fandt denne fine lille duo bryn pudder en plads blandt mine barsels favoritter! Normalt er min absolutte øjenbryns favorit Oriflame Beauty Eyebrow Kit, men jeg er “bange” for kittet nu må vie pladsen for denne lille sag fra Anastasia Beverly Hills – den har nemlig skabt et nyt behov for mig som jeg ikke vidste jeg havde!

Den måde jeg bedst kan lide at fylde mine bryn ind på er og bliver med en pudder – det er hurtigt, nemt og så giver det et naturligt resultat! Derfor er det altid pudder eller øjenskygge jeg selv bruger og anbefaler – også til nybegyndere!

Hvad er det så Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo kan?

  • Stort udvalg af farver så alle kan finde en duo der passer perfekt til deres bryn og hårfarve. Her har jeg farven Medium Brown, jeg bruger den mørke nuance til at lave en skarp kant ned mod øjet (starter cirka én cm inde og så hele vejen ud til yderste spids) og den lyse nuance til at fylde resten af brynet ind.
  • Derudover er der holdbarheden – produktet holder nemlig virkelig godt og bedre end alle andre bryn puddere jeg har prøvet. Holdbarheden var egentlig ikke noget jeg synes jeg manglede, men nu hvor jeg har ekstra holdbarhed i dette produkt, så er behovet der jo pludselig!
  • Til sidst er der naturligvis også emballagen som er lille og smart – samt ikke mindst virkelig flot!

 

 photo DSC01892_zpskkvkepc3.jpg

Anastasia Beverly Hills Brow Powder Duo kan bl.a. købes på BeautyBay.com til 160 kroner – alle pengene værd og da den er drøj i brug har du den i lang tid!

Se mine favorit pensler til øjenbryns pudder i indlægget her.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsels favoritter