Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Mineral foundation: glominerals Pressed Base Powder Foundation

 photo Collage_zps0604d41e.jpgI sidste uge viste jeg nogle nye lækre produkter frem fra glominerals som jeg ikke før nu har fået øjnene op for. Jeg lovede også at skrive en mere dybdegående anmeldelse af deres kompakte mineral foundation som jeg er ovenud begejstret for – så her kommer den. Og jeg må advare om på forhånd at den kommer helt op på siden af min favorit hidtil fra bareMinerals, derfor får I også en lille sammenligning til sidst i anmeldelsen.

Emballage
Indpakningen er ganske enkel og fylder ikke meget i tasken – dermedfølger desuden en tynd skumsvamp som er rigtig god til at påføre foundation hvis man ønsker høj dækevne. Desuden er der et spejl i låget. Emballagen er af god kvalitet og dermed mit første og gode førstehåndsindryk af produktet. Kort sagt er den meget nem at have med på farten til at friske op – dejligt!

Konsistens
Mineral foundationen er kompakt, hvilket er den første jeg har prøvet af sin slags – noget der i den grad har imponeret mig fordi det er ekstra nemt at have med og fordi den ikke sviner da man ikke så let kommer til at drysse med den.
Konsistensen virker næsten lidt cremet fordi den er så godt pigmenteret. Derfor er den også super let at påføre med den medfølgende svamp, men man kan også sagtens bruge pensler til formålet.

Dækevne
Dækningen kan bygges op fra let til fuld, hvilket jeg synes er fantastisk. Selv med min noget røde og akneramte hud er det muligt at dække alt helt uden concealer, hvis jeg tålmodigt bygger den op. Ønsker man fuld dækevne skal det gøres med svampen, men er man mere til en let eller medium dækkende foundation vil jeg anbefale at bruge en pensel/børste til formålet.

Finish
Her kommer så det første semi-minus – når foundationen er lagt efterlader den nemlig et helt mat finish, hvilket jeg egentlig er glad for på grund af min fedtede hud, men desværre resulterer det også i et lidt “fladt” eller “dødt” look. Dog ser det hele anderledes ud når den har siddet bare en halv times tid og så kan man naturligvis gøre utrolig meget med lidt bronzer, blush og highlight. Desuden synes jeg faktisk at man får en rigtig flot og frisk glød resten af dagen. Se på billedet nedenfor – billedet vil venstre viser en hud hvor jeg kun har lagt glominerals Pressed Base Powder Foundation, læg mærke til hvor kedelig min hud ser ud, det er desuden muligt at dække endnu mere end jeg har gjort på billedet.

 photo Foslashrefter_zps21ac29cf.jpgHoldbarhed
I løbet af dagen oplever jeg at min fedtede hud kommer til at skinne meget i t-zonen, dette kan dog afværges et par gange i løbet af dagen med en matterende pudder. Måske vil du ikke opleve samme problem, hvis din hud ikke er fedtet. Det gode er dog at selvom jeg kommer til at skinne på hagen og om næsen så bliver min foundation siddende lige hvor den skal hele dagen lang – så en super god holdbarhed må jeg bare sige!

Pris
Desværre er glominerals Pressed Base Powder Foundation ret pebret – den ligger til 425 kroner for 9,9 g. På Cocopanda.dk har jeg dog fundet den til 339 kroner. Da jeg er så glad for denne foundation betyder det dog hel sikkert at jeg kommer til at købe en ny når denne er brugt op, men dyrt er det desværre!

Sammenligning med bareMinerals
Det er nok ikke nogen hemmelighed for de læsere der har fulgt med på min blog, at jeg elsker bareMinerals Original SPF15 Foundation og før jeg prøvede glominerals brugte jeg den dagligt alene eller sammen med en flydende foundation som underlag. Derfor er det også denne foundation jeg vil sammenligne glominerals Pressed Base Powder Foundation med:

 • Emballage: den store forskel er at bareMinerals er en løs minerals foundation, mens glominerals er fast. Dette betyder også at glominerals emballagen er mindre og smartere at have med i tasken da man blot behøver svampen som ligger inde i den, selvom bareMinerals også har lavet en smart lukkefunktion skal man dog stadig bruge en børste til at påføre den med.
 • Konsistens: begge foundations er tørre, men har dog nærmest en cremet konsistens fordi de opløses på huden. De vil kunne bruges til både tør og fedtet hud.
 • Dækevne: begge foundations kan bygges op fra en let til fuld dækning – jeg oplever dog det er lidt lettere at opnå en fuld dækning med glominerals da man kan bruge en svamp til formålet.
 • Finish: som sagt efterlader glominerals til en start et helt mat finish som virker dødt, men når den har siddet lidt tid giver den en flot glød. bareMinerals giver straks en flot glød, men forbedres også yderligere lidt efter lidt tid.
 • Holdbarhed: glominerals svinger mere fra helt mat til en start og skinnende i t-zonen hen på dage end bareMinerals gør selvom den også lader huden skinne lidt mere i løbet af dagen – dog er udsvinget mindre hos bareMinerals, hvilket må være at fortrække. Holdbarheden generelt oplever jeg dog er en anelse bedre med glominerals foundation – måske fordi den sættes bedre fast på huden når man bruger en svamp til at påføre den.
 • Pris: ud fra vejledende udsalgspriser ligger glominerals på 425 kroner for 9,9 g, mens bareMinerals koster 410 kroner for 8 g – det giver en lidt højere pris per gram for bareMinerals. Dog er det lettere at finde bareMinerals billigt på nettet sammenlignet med glominerals, f.eks. kan bareMinerals købes til 177 kroner på LookFantastic.com og det billigste sted jeg har fundet glominerals er til 339 kroner på Cocopanda.dk.

Så kort sagt er det altså et tæt løb mellem bareMinerals og glominerals mineral foundations – jeg er super glad for dem begge og må nok indrømme at jeg nu vælger lidt efter humør!

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

 

 

13 kommentarer

 • Helene Baunsgaard Jensen

  Allerførst mange tak for en dejlig blog, som jeg dog først har opdaget nu. Det er virkelig dejligt at du har haft så mange indlæg om foundation, concealers og blushes. Da jeg ikke er særlig god til at ligge disse, hjælper det utroligt meget at du har lavet et billede med farvede streger. Det har givet mod til at købe alle delene. Kunne du evt lave et billede, igen med streger, hvor du ville bruge farverne grøn, beige, rød og hvid ?? Vi har nemlig så vidt jeg kan se på billederne den samme type hud. Igen mange tak for en en super kanon god blog 🙂 jeg er blevet trofast læser og fan

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Helene!
   Velkommen til bloggen – altid skønt med nye læsere… 🙂 Og dejligt at mine blogindlæg kan bruges!
   Jeg forstår desværre ikke helt din forespørgsel – hvad er det for nogle farver du gerne vil have jeg bruger og hvad skal de repræsentere?
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Baunsgaard Jensen

   Hej igen. ☺
   Det er concealers jeg mener. Så til min skræk at der findes flere farver, og der var især rød, grøn, beige og hvid jeg læste om. Kom i øvrigt til at bestille alle 4 farver ☺dejligt. Men kom så i tanke om at jeg ikke aner hvordan man bruger dem. Ups. Og da du har lige så lys hud som jeg samt acne problemer (også mig) kunne det være fedt hvis du kunne lave et ansigt, hvor du tegnede de forskellige farver på. Altså der hvor du mener de kan bruges. ☺

   Mvh Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen Helene!
   Nu forstår jeg hvad du mener… Personligt bruger jeg ikke rigtig correctors, som er de “farvede concealere” – når først jeg har fundet den rette concealer så synes jeg det er tilstrækkeligt. Farverne skal ophæve den farve du vil dække – dvs. det skal være den modsatte farve på farvehjulet! Den grønne farve kan du bruge til meget røde områder og den orange kan du bruge til mørkeblå rander under øjnene, hvis det er slemt. Ellers vil jeg egentlig forslå dig bare at bruge en concealer, som matcher din hudfarve og foundation. Hvis du har problemer med akne som jeg – så brug hellere en meget dækkende foundation og gå efter de steder der kræver mere dækning med en concealer.
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Baunsgaard Jensen

   Hej Rikke
   Tusind tak for hjælpen, det hjalp faktisk en hel del

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre Helene – held og lykke med det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Bech Christensen

  Hvilken farve bruger du? Jeg er meget lys i huden og er meget i tvivl om jeg skal have den i en natural fair eller natural light :/
  p.s. cocopanda har sat den ned til 254,-!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria!
   Jeg bruger farven Beige Light (den farve som jeg linker direkte til), som er meget lys, men det er jeg egentlig glad for – det er altid lettere at “varme” huden lidt op med en bronzer bagefter frem for en foundtion der er lidt for mørk! Har set de har sat den ned i øjeblikket, skynd dig at slå til – det er absolut pengene værd! 🙂
   Fandt lige denne simple “farve guide”: http://www.gloprofessional.com/info/uploads/images/foundationguide.jpg
   Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

   Maria – jeg har farven “Natural Fair” og jeg har normalt møj svært ved at finde foundations der passer til mig, fordi jeg også er virkelig lys.
   Men den passer rigtig godt! Og jeg er NC/NW15 i MAC , hvis du kan bruge det som reference. 🙂 Tror jeg har fundet min nye yndlings foundation!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  HQhair har gloMinerals pressed minerals til 267 kr! 🙂 Men jeg kender ikke lige til leveringspriserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Hej Rikke ,jeg er også vild med Glominerals men kan man være sikker på det er ægte varer på Copacabana?? der har været skrevet meget om det ikke er ægte varer
  Mvh Kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kirsten!
   Jeg kan ikke forestille mig at Cocopanda.dk forhandler uægte varer – hvis altså det er dem du mener? Jeg har ikke hørt eller læst det nogen steder! De har en rimelig stor og kendt webshop kørende og så er den jo dansk, jeg tror ikke på at de tør forhandle noget der ikke er ægte!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anastasia Beverly Hills Contour Kit