Mineral foundation: glominerals Pressed Base Powder Foundation

Maria Nila Palett Colour Refresh – Hazel Brown

 photo Collage_zpsbaca3c7c.jpgI sidste måned testede jeg Maria Nila Palett Colour Refresh i den flotte farve Vivid Violet – nu er turen kommet til farven Brown Hazel. Den farvede hårkur har jeg både prøvet i mit eget hår, samt i min lillesøsters hår som er farvet mørkebrunt for at se om det kunne klare udgroningen.

Som navnet siger er det en nøddebrun farve – jeg havde håbet på den var lidt mørkere og knap så varm, men det var den ikke. Personligt er jeg ikke tosset med farven, men er du til en lys varm nøddebrun hårfarve så er hårkuren her måske noget for dig! Det betyder desværre også at den ikke var helt mørk nok til at klare min søsters udgroning, men synes dog stadig den hjalp så udgroningen var knap så tydlig – se billederne nedenfor.

Jeg oplever desuden at farven fordeler sig flot jævnt i mit hår – se billedet ovenfor. Og da det er en hårkur er føles mit hår så skønt og blødt efterfølgende.

Der findes også mange andre spændende farvede hårkure fra Maria Nila – tjek evt. deres hjemmeside ud for at finde din farve. Det skal desuden siges at de altså også godt kan blandes, hvis man ønsker en lidt mørkere eller lysere farve. Hårkuren koster 219 kroner for 300 mL på MariaNila.com.

Ønsker I at læse en dybere anmeldelse og vejledning af hvordan farverne bruges så læs mit indlæg her.

 photo Collage2_zpsffe523e5.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mineral foundation: glominerals Pressed Base Powder Foundation