Forårsfarver: CND Vinylux Flora & Fauna Collection

Lækre produkter fra glominerals

 photo DSC00739_zps830b44b5.jpgSom stor fan af bareMinerals makeup må jeg være ærlig at sige at jeg sjældent giver andet mineral makeup den store chance for at vise hvad det dur til – og der skal virkelig noget til for at imponere mig på den front! Den seneste uges tid har jeg dog bevæget mig ud på ny grund og afprøvet fem forskellige produkter grundigt fra glominerals som jeg har fået tilsendt til test. Ganske kort kan jeg sige at jeg virkelig er blevet imponeret over hvert og et af de fem produkter og jeg bliver simpelthen nødt til at prøve flere af deres produkter!

Inden jeg prøvede glominerals skal jeg være ærlig og sige at jeg havde tænkt det lidt som et “wanna-be” brand – jeg troede det var et udmærket mineral brand, men at det hel sikkert ikke kunne leve op til bareMinerals som er min favorit. Når ærligheden skal frem så piner det mig at skrive det (fordi jeg elsker mine bareMinerals produkter), men mit næste køb bliver ikke bareMinerals – det bliver glominerals. Ud fra de fem produkter at dømme så slår glominerals altså bareMinerals lige på målstregen!

 photo DSC00743_zps78c983e3.jpgJeg har modtaget to forskellige foundations – LUXE Liquide Foundation som er en traditionel flydende foundation og Pressed Base Powder Foundation som er en kompakt pudder foundation.

LUXE Liquide Foundation indeholder en masse små partikler som reflekterer lyset og giver det der populære dewy eller duggede finish, som giver liv og ungdommelig glød til huden. De der har læst et af mine seneste blogindlæg om at blande olie i sin foundation ved også hvor naturligt og smuk en foundation man får – det er lige nøjagtigt hvad denne foundation også giver! Konsistensen er meget flydende, mere end hvad jeg er vant til og hvad jeg egentlig bryder mig om. Ikke desto mindre så dækker den stadig rigtig fint, den har en medium dækevne. Har man meget fedtet hud vil jeg dog ikke anbefale den alene.

Pressed Base Powder Foundation er den foundation som minder mig mest om traditionel mineral foundation og ikke mindst min favorit bareMinerals Original Foundation. Denne foundation har totalt overvældet mig og jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg må købe en ny når denne er tom – og det bliver den for jeg bruger den allerede flittigt! Ligesom med bareMinerals Original Foundation kan man bygge dækningen op fra let til fuld. glominerals Pressed Base Powder Foundation slår dog bareMinerals fordi den er kompakt og fordi den efterlader et mere mat finish. Det er drøn let og sviner ikke når man lægger denne foundation – og det kan både gøres med svampen som medfølger hvis man ønsker fuld dækevne eller med en børste for en lettere dækevne! Når jeg bruger svampen behøver jeg ikke en gang bruge noget særlig concealer og så er den let at have med i tasken. Når man lige har lagt sin foundation er huden helt mat og virker en anelse “flad” – men når den så lige har siddet en halv times tid så ser huden så frisk og lækker ud. Da jeg har fedtet hud kræver det dog stadig at jeg lige pudre t-zonen for ikke at skinne for meget i løbet af dagen. Jeg er simpelthen så begejstret for denne foundation at I får en mere uddybende anmeldelse i en af de kommende dage!

De to foundations kan sagtens bruges hver for sig, som de fleste nok ville gøre – men da den ene er flydende og den anden fast, så kan de også fint bruges sammen (den tørre efter den våde). Se f.eks. min makeup her.

 photo MetallicSmokyEyeKit_zps45c77ece.jpgVidere til øjenskygge kvarteten Metallic Smoky Eye Kit – navnet forstår jeg egentlig ikke helt. Jo, øjenskyggerne har et metallisk finish, men jeg vil ikke kalde farverne for smoky.

Metallic Smoky Eye Kit indeholder fire flotte kolde brunlige øjenskygger, som ligger forholdsvis tæt op af hinanden. Øjenskyggerne har en super pigmentering og indeholder shimmer, hvorfor de er meget lette at arbejde med og tone sammen. Konsistensen er næsten cremet og de oser af kvalitet!

 photo Glossogblush_zps3ea2eb86.jpgTil sidst har vi en Gloss i farven Pink Blossom og en Blush i farven Paradise. Begge flotte kølige støvede farver, som matcher hinanden og min vinterblege hud – se dem i dagens makeup her. Elsker farverne!!

glominerals Gloss glider let på læberne med en fast applikator. Den klistrer ikke og har en svag duft. Den føles rigtig lækker på læberne og holder overraskende godt trods at den ikke er klistret, som jeg ellers normalt oplever forlænger holdbarheden. Den har et flot skær af små lysreflekterende pigmenter, men uden at være glimmer-agtig – den er bare flot, frisk og naturlig på læberne!

glominerals Blush er ligesom øjenskyggerne virkelig lækker at arbejde med. Pigmenteringen er rigtig lækker og gør den let at arbejde med og tone flot og naturligt ud på kinden. Farven her er meget sart, men virkelig flot på en vinterbleg hud – den kan bygges op. Desuden indeholder det lidt shine, ikke for meget, men passende til at man får friske kinder med en ungdommelig blød – meget passende til den ellers helt matte kompakte pudder foundation. Desuden er den lille og handy – ikke så meget spildplads, hvilket jeg godt kan lide!

Som I nok har opdaget så er jeg vild imponeret over glominerals – ja, i hvert fald samtlige af de fem produkter jeg har testet her. Det eneste negative jeg kan komme i tanke om er prisen, som er lige så høj som bareMinerals – hvis ikke lidt højere desværre! Ikke desto mindre så er jeg så vild med produkterne at det nok ikke kommer til at holde mig fra at investere i flere af de lækre produkter.

glominerals kan bl.a. købes på Cocopanda.dk, hvor jeg har fundet dem lidt billigere end den vejledende udsalgspris:

glominerals LUXE Liquide Foundation – pris 379 kroner for 30 mL
glominerals Pressed Base Powder Foundation – pris 271 kroner for 9,9 g
glominerals Metallic Smoky Eye Kit – pris 329 kroner for 6,4 g
glominerals Blush, Paradise – pris 229 kroner for 3,4 g
glominerals GloGloss, Pink Blossom – pris 149 kroner for 4,4 mL

2 kommentarer

 • Anonym

  Jeg har snart prøvet en del, men har store problemer med at få min Foundation til 1) At se naturlig ud, jeg døjer desværre med ar på kinderne (et resultat af akne) og min hud er i det hele taget ikke særlig “glat”, hvilket får resultatet til at se “kaget” ud. 2) At det endnu ikke har lykkedes mig, at finde en Foundation der passer til min hudtone. Jeg er meget lys i huden og selvom jeg flere gange har søgt hjælp af diverse ekspedienter, er det altså ikke lykkedes at finde den rigtige endnu. Det ser altid fint ud i butikken, men når man så kommer udenfor i naturligt lys, så ser det helt galt ud!

  Har du eventuelt nogle forslag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej…
   Først og fremmest er det vigtigt med et godt underlag for din foundation for at få huden til at se glat ud! Sørg for at give den god fugt inden du lægger din foundation, f.eks. en god dagcreme, en serum eller en olie. Husk at den lige skal have et øjeblik til at trænge ind i huden inden du lægger din foundation. Det gør en kæmpe forskel i forhold til at have et glat jævnt underlag. I forhold til dine ar på kinderne – dækker du det med concealer? For foundation er sjældent nok med mindre du bruger en der dækker virkelig godt!
   I forhold til at finde den rette foundation nuance så kan det jo være svært – og din farve ændrer sig jo også året rundt! 🙂 Jeg selv er også meget bleg, men oftest kan jeg godt finde en tone der nogenlunde passer – er du helt “porcelæns bleg”? I så fald så er det ikke alle brands der laver farver der er lyse nok… Det gør glominerals dog, som jeg har anmeldt her – i hvert fald i den kompakte pudder foundation! Farven jeg har hedder Light Beige og er overraskende lys, men den findes også lysere endnu! Personligt går jeg heller efter noget der er en tand for lys end for mørk, for så kan du blot bruge lidt ekstra bronzer til at “varme” huden lidt op med. Derudover kan det også være du skal blande to farver for at finde den rette – hvis du har prøvet så meget efterhånden har du garanteret også en liggende som er en anelse for mørk og en der er en anelse for lys – prøv at blande dem, så burde du kunne finde den rette farve!! 🙂 Jeg selv blander ofte mine foundations for at finde frem til noget der ser godt ud til min hud…
   Håber det hjalp!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårsfarver: CND Vinylux Flora & Fauna Collection