Faldet i svimer over MAC Cinderella Collection

Anastasia Beverly Hills Contour Kit

 photo Collage_zpsa70c0061.jpgAnastasia Beverly Hills har lavet en del hypede produkter efterhånden – f.eks. deres Contour Kit er blevet lidt af et kult-produkt formentlig fordi konturering er blevet så populært. Så nu kunne jeg ikke dy mig mere og købte derfor kittet, som jeg nu har brugt en lille måneds tid og haft lidt svært ved at danne mig en mening om – men her får I min anmeldelse som jeg må indrømme er lidt blandet og desværre ikke overvældende positiv.

Paletten er rigtig fin – stilren, udmærket størrelse og mærkes som kvalitet. Den lukkes automatisk med magneter så man ikke risikerer at farverne falder ud hvis man har den med på tur.

Kittet indeholder nedenstående seks kontur farver – tre mørke (til at skabe dybde) og tre lyse (til at fremhæve). De seks farver kan desuden poppes ud, hvis det ønskes og så det er muligt at fylde paletten op med nye farver eller hvad man nu ønsker. Dejligt at man har den mulighed!

Jeg vil nu gennemgå de seks nuancer én for én:

Sand – en lys beige med lyserøde undertoner. Denne farve matcher næsten min blege skandinaviske hud og lysner derfor kun meget lidt op når jeg bruger den til at highlighte/fremhæve dele af mit ansigt. Jeg kunne godt have tænkt mig at den var lidt lysere endnu, men har du en god kulør vil du måske være godt tilfreds med farven.

Vanilla – en lys beige med gullige undertoner. Denne farve bruger jeg ikke rigtig da den gullige undertone ikke passer så godt til min hud. Den er cirka lige så lys som Sand, så hvis du har en god kulør og en varm undertone i huden vil den sandsynligvis være rigtig god til dig.

Banana – en lys beige med shimmer. Denne nuance ser umiddelbart mørkere ud end både Sand og Vanilla, men sådan ser den ikke ud på huden fordi den indeholder shimmer og reflekterer dermed lyset rigtig flot. Derfor er dette nok også den mest brugbare af de tre lyse nuancer til highlighting/fremhævning af ansigtet.

Java – er en brun nuance med rødlige undertoner. På min hud bliver den lige varm nok som bronzer/kontur farve, men jeg bruger den dog stadig lidt til at skabe ekstra dybde med. Til varme piger vil den være mere passende.

Fawn – er en kold brun nuance. Denne farve er den lyseste af de tre mørke farver – den minder mig om Hoola fra Benefit. Denne nuance bruger jeg rigtig meget til at varme mit ansigt op med og skabe kontur og dybde i mit ansigt.

Havana – er en mørkere brun nuance med rødlige undertoner. Denne nuance bruger jeg slet ikke da den både bliver for varm og unaturlig på min hud, samt for mørk. Denne nuance vil formentlig være bedre til mørke piger.

 photo Farver_zpscf81fa58.jpg

 photo Swatches_zpsb5b6acfc.jpgPå en almindelig bleg hud som min vil du formentlig kun kunne bruge 3-4 af farverne, hvilket jeg synes er lidt ærgerligt når nu man betaler mange penge for seks farver. Hvis jeg kunne bestemme skulle Contour Kittet laves i en lys, medium og mørk udgave og så kunne man nøjes med 4 nuancer – på den måde ville man få noget mere værdi for pengene.

Selve kvaliteten af de seks nuancer skuffer mig en smule – jeg kunne godt have tænkt mig en lidt bedre pigmentering. De er ikke dårlige, men heller ikke overvældende gode, sådan en udefinerbar mellemting. De er ikke løse eller ser pudrede ud på huden hvilket er meget vigtigt. Desværre skal der arbejdes meget med farverne for at resultatet bliver rigtig godt – derfor vil jeg ikke anbefale kittet til nybegyndere.

Nedenfor har jeg lavet et før og efter kontur billede – nederst ses efter brug af kittet, hvor jeg desuden har tilføjet lidt blush for at give mit ansigt lidt liv, ellers bliver det lidt fladt og dødt, kittet er i hvert fald ikke nok i sig selv efter min mening. Jeg har både brugt kittet i ansigtet, samt på øjnene som en naturlig øjenskygge, hvilket jeg synes er blevet rigtig fint!

 photo PicMonkeyCollage_zps13a9d7ba.jpgDer er rigtig mange muligheder for hvor man kan lægge de lyse og mørke nuancer – de lyse bruges til af fremhæve/highlighte/trække frem dele af ansigtet, mens de mørke bruges til at skabe dybde/trække tilbage dele af ansigtet. Kombinationen af mørke og lyse farver giver en ekstra flot dimension til ansigtet.

Nedenfor kan I se hvor jeg har lagt de forskellige farver:

De brune streger – repræsenterer Fawn, samt lidt af Java, hvor jeg ønskede ekstra dybde.

De hvide streger – repræsenterer Sand, som er helt mat og kun lysner meget lidt om.

De lysegule streger – repræsenterer Banana, som indeholder shimmer.

De lyserøde streger – repræsenterer en blush, jeg har brugt glominerals Blush, Paradise.

 photo Contur_zps2377c11d.jpg

Læg mærke til hvordan jeg har brugt de brunlige nuancer til at “ramme ansigtet ind” og Sand til at lysne op. Jeg har brugt Banana de steder hvor jeg ville lysne op og samtidig gerne give lidt liv i form af shine – personligt mener jeg ikke at det hører sig hjemme de steder hvor jeg har markeret med hvide streger, da jeg synes t-zonene bør holdes mat uden en masse skinnende.

Anastasia Beverly Hills Contour Kit kan bl.a. købes på Nelly.com til 499 kroner – så vi er altså i den dyre ende. Om den er pengene værd synes jeg er vanskeligt at sige for jeg kan egentlig godt forstå den er populær jeg elsker nemlig paletter så der er samling på farverne, men desværre lever den bare ikke op til hypen. Har man en god kulør, så vil den være mere brugbar end hvis du er bleg som jeg og mange andre skandinavere. Jeg har forsøgt at opsumere i punkter nedenfor:

Godt:
Emballagen er lækker.
Farverne kan tages ud af paletten.
Indeholder en shimmer highlighter.
Indeholder overvejende matte farver.

Skidt:
Farverne er ikke så brugbare til helt lyse piger.
Pigmenteringen er ikke fantastisk.
Der skal arbejdes meget for et naturligt resultat.
Koster mange penge.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

10 kommentarer

 • Janne

  Kan det ikke passe, at du har byttet om på Vanilla og Banana?? Mener det er banana som er i midten, og har den karakteristiske gule farve/undertone.
  Godt indlæg, dejligt at høre noget andet end det sædvanelige hype.. Jeg tror ikke jeg køber paletten, men en enkelt farve i stedet – måske illamasqua. Har du nogen erfaringer med deres farver/produkter?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Janne!
   Det er et virkelig godt spørgsmål – efter at have googlet lidt ser det ud som om jeg har byttet rundt på dem, men ud fra emballagen jeg har herhjemme ser det ikke ud til jeg har lavet en fejl! Så der må jeg være helt ærlig og sige jeg er dig et svar skyldig, det er meget muligt jeg har lavet en fejl, men kan ikke helt finde ud af om jeg har eller ej og om jeg i virkeligheden faktisk har byttet lidt rundt på alle de tre lyse nuancer nu jeg ser nærmere efter!
   Tak for de pæne ord om indlægget – normalt er det sjovest at skrive positive indlæg, men når man falder over så hypet et produkt som dette og man ikke synes om det, ja så synes jeg også bare det er vigtigt at få præsenteret “den anden side af sagen”!! Kan godt forstå du ikke vil købe – 500 kroner er mange penge på et semi-OK produkt! Faktisk ejer jeg intet illamasqua og har heller aldrig prøvet det, men jeg har hørt og læst meget godt om det! Personligt er min favorit bronzer Hoola fra Benefit!
   https://www.google.dk/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=rikkes%20makeup%20hoola – kan desværre kun købes i København!
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natasja nielsen

   I kan købe den billigere på anastasia egen hjemmeside, uden told, da de altid putter en mærke på hvor der står det er en gave, og derfor undgår man told.

   Derefter vil jeg sige du har forbyttet farverne rundt, tag dem eventuelt op, og tjek ;-).

   Her er jeg så helt uenig med dig, bare for at give en anden mening, jeg er en nw13 i Mac foundation, altså rimelig bleg, og alt i paletten fungere for mig, bruger den hver dag, og kan ikke uden den! Rigtig lækker palette og bruger gerne de 650 (inkl fragt) jeg måtte af med for at få den hos Matas i Rødovre centeret! Virkelig et must have for mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Natasja!
   Det er ikke altid man undgår tolden selvom det er pakket ind som gave – i hvert fald ikke hvad jeg har oplevet. Desuden er leveringstiden jo noget længere, men fint med tippet i hvert fald… 🙂
   Sorry for ombytning af navnene – jeg kan ikke blive klog på hvilke der er korrekt længere, det står forskelligt forskellige steder. 🙂
   Dejligt at du kan bruge paletten, det er jeg heller ikke i tvivl om at der er mange der kan – ellers var den vel aldrig blevet så populær! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susan

   Er det rigtigt at det er uden told? I anastasia hjemmeside? Tænk hvis jeg bestilte også fik en omgang af tolden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Susan!
   Hvis du tænker på at bestille direkte fra Anastasia’s egen hjemmeside så bestiller du fra USA og så kommer der hel sikkert told på din ordre desværre! 🙂
   Mvh Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg har haft kittet siden i sommers, og jeg elsker det. Bruger den gule under øjnene, så jeg ikke ser så træt ud. Samtidig er der blevet lanceret creme versionen af kittet, som udkommer i både lys, medium og mørk om ikke så længe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at du kan lide det Astrid… 🙂 Idéen med at bruge den gule under øjnene synes jeg er god – det må jeg lige prøve! Synes dog stadig de mørke farver kræver noget arbejde. Og har netop set at Anastasia har lanceret en creme version i tre nuancer – virkelig spændende! Normalt hader jeg cremeblushes, men når det kommer til kontur er det noget andet – synes det kan give et flot og naturligt resultat… Bliver spændende at prøve kittet! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Hejsa
  Jeg er så betaget af det sæt og har googlet meget om det, men tænker også prismæssigt om der findes noget her hjemme der minder om kittet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Faldet i svimer over MAC Cinderella Collection