Dagens makeup - Peacock

Urban Decay All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray

 photo DSC00428_zps26bfa50f.jpg

Problemer med at få makeup’en til at holde? Det har jeg i øjeblikket og netop derfor har denne darling været en fast del af makeup’en til de mange fester i december og generelt bare når jeg gerne vil have makeup’en holder både dag og aften.

Jeg oplever uden tvivl at min ansigtsmakeup holder længere når jeg bruger setting spray’en. Ansigtsmakeup’en indebærer for mig alt lige fra foundation, concealer og pudder til bronzer, highlighter og blush. Det betyder desuden at min hud ikke så hurtigt begynder at skinne og se fedtet ud, noget der er meget vigtigt for mig med den hud jeg render rundt med i øjeblikket.

Ud over holdbarhed, så kan en setting spray også hjælpe lidt på et ansigt der ser lidt for pudret ud – hvis man har fået for meget pudder eller foudnation på. Sprayen ligger sig nemlig rigtig flot på huden så den ser naturlig ud og stadig uden at få den til at skinne.

Når jeg bruger denne spray så holder jeg den op foran ansigtet, cirka 30 cm fra, lukker øjnene og slapper helt af i ansigtet. Herefter giver jeg 2-3 pump og spray’er ansigtet i et “X” så jeg er sikker på den forstøvede spray rammer hele ansigtet.

Det er egentlig ikke fordi jeg tidligere har brugt setting sprays så ofte – mest fordi jeg ikke tidligere har haft særlig behov for det. Så det er altså ikke mange jeg kan sammenligne med, dog er denne All Nighter Spray fra Urban Decay altså den bedste jeg endnu har prøvet.

Urban Decay kan købes i Magasin på Kongens Nytorv eller på Magasin.dk til 225 kroner for 118 mL – alternativt findes den på FeelUnique.com til 207 kroner. Det kan umiddelbart godt virke som mange penge for et produkt, som man jo ikke umiddelbart kan se på makeup’en – men hvis man holder sig til 2-3 pump, så har man den altså også i lang tid og er alle pengene værd, hvis man har lidt problemer med en holdbar makeup.

Dette blogindlæg indeholder affiliate links.

// Rikke

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup - Peacock